2777
2789
عنوان

دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96011 بازدید | 2904 پست
ب موقعش خیلی رو دار میشم😃 ر جرات میگم هیچکی تو اداره باهاش مث من راحت نیست حتی اون فناوریه

یاللعجب خب پس اگه اینطوریه که میگی اینجور راحتی امروز یکم فاز ناراحتی برمیداشتی ابراز دلتنگی برای مادر و .... 

حداقل میفهمیدی اون احساساتی میشه پشت تلفن یا نه 

بعله اینطوریم بشه بد نیست الان همه ی دخترا کیسهاشون میذارن تو اب نمک نفس کار درست نیست ولی خب بلدن د ...

بیخیال این یکی واقعا😐

اون روز ک ازم خواستگاری کرد بهش گفتم من اصلا الان نمیتونم ب ازدواج فکر کنم و هی دیدم میگه فلانی فلانیو بهم معرفی کرد ولی من گفتم فقط خانوم فلانی

منم از لجش گفتم من از ادمهای بیرون ک خواستگارمن هستن نمیگم بهتون  ولی تو محیط این اداره هم بودن کسایی ک پیشنهاد ازدواج دادن و من همین جوابیو ک ب شما دادم به اونا م  دادم

دیدم اتیش گرفت تند تند شروع کرد ب نام بردن  مجردای اداره و اسم قاضیه هم تو لیست اسامیش بود😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی این همکاره انقدر با اخلاقه و عاشق. هر دختری باهاش زندگی کنه از نظر خلق نیکش خوشبخت میشه

خب تو الان اون رو تو چه بخوای چه نخوای تو آب نمک داری مهره سوخته نکردیش خلاصه یه روزی شاید نیازت بشه با این پسرم جوری برخورد نکن که بهش بر بخوره اخم تخم کنی 

[QUOTE=167768212]یاللعجب خب پس اگه اینطوریه که میگی اینجور راحتی امروز یکم فاز ناراحتی برمیداشتی ابراز دلتنگی برای ما ...[/QUOTE

کلا این چند وقت ۳ ۴ دفعه ای اسم مامانم اومد.همش اول ساکت شد و گرفته 

خب تو الان اون رو تو چه بخوای چه نخوای تو آب نمک داری مهره سوخته نکردیش خلاصه یه روزی شاید نیازت بشه ...

نه اوکی هستیم

باهاش صحبت کردم مجابش کردم دلگزر دلخور یا... نباشه

اونم عادیه رفتارش

ولی اون ته نگاهش میفهمم الان بگم پاشو بیا خواستگاری میاد

بیخیال این یکی واقعا😐 اون روز ک ازم خواستگاری کرد بهش گفتم من اصلا الان نمیتونم ب ازدواج فکر کنم و ...

بدبخت خوشش میاد ازت بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بده تو نیمکت ذخیره بذاریش اجازه بدی بشینه البته اگه ازش بدت میاد که اون بحثش جداست

الان منم عشق یکطرفه به یه بنده خدایی داشتم همینه دیگه من اون میخوام اون یکی دیگه و این زنجیره همچنان ادامه داره .........

بعضی مردا موجودات پیچیده ای هستن مرموزن نمیشه فهمید تو کلشون چی میگذره این قاضی آدم مغرور و درونگرای ...

اون ادمی ک یکسال پیش دیدم نیست

فکر میکردم خیلی مغرور و گوشت تلخه

ولی اینطور نیست

چقدر ب هم بی محلی میکردیم اون اوایل (جفتمون فکر میکردیم افاده ای هستیم)یبار یادمه برگشت ک بهم سلام کنه من نگاهش نکردم بعد که دوباره من خواستم نگاهش کنم سلام بدم اون ندیده گرفت منو۰😂

نه اوکی هستیم باهاش صحبت کردم مجابش کردم دلگزر دلخور یا... نباشه اونم عادیه رفتارش ولی اون ته نگا ...

آخییییییییی کاش اون قددرازه هم  مثل این بود 

خدا نیاره اون روزی رو که از این قاضی آبی برات گرم نشه و مابقی پل های پشت سرتم بزنی خراب کنی 

اون ادمی ک یکسال پیش دیدم نیست فکر میکردم خیلی مغرور و گوشت تلخه ولی اینطور نیست چقدر ب هم بی محل ...

خب اینا همه مقطعی بود گذشت ولی یه چیزی این وسط هست که این هی داره تعلل میکنه الله اعلم معلوم میشه آخر

خب اینا همه مقطعی بود گذشت ولی یه چیزی این وسط هست که این هی داره تعلل میکنه الله اعلم معلوم میشه آخ ...

من حس میکنم شاید بخاطر خاهرش دست دست میکنه

ضمن اینکه واقعا حسابی سرش شلوغه

و ازدواج و اونم ازدواجی ک تو زمینه شغلی خودش نباشه جلوی پیشرفتشو قطعا میگیره