2777
2789
عنوان

دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96005 بازدید | 2904 پست
تا دم پرش بودم توب بود ی روز بعداز ظهر رفتم سرکار ۱ ساعت باهم جرو بحث کردیم اخرش دیدم واقعا نفهمه ...

سلام دختر بیچارمون کردی عزیزم 😐😐😐😐داقل اومدی پستمو لایک میزدی تا بیام الانم یهویی اومدم تاپیکت .

بره گم بشه پسره نفهم😒😒😒😒😒

حیف دختر خوبی مثل شما نیست که مرد نفهمی درمقابلش قرار بگیره ایتجور مردها همون بهتر هیچ وقت ازدواج نکنن.

عزیزم سعی کن خودتو بازیابی کنی و فرصت برای آینده ات برای خودت بزاری .قرار نیست روح و روانت بخاطر یه مرد مجرد نفهم تا آتر عمر تنها بمونه.باید عاشق بشی عاسق مردی که لایقت باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سپیدههههههه خو حداقل لغو کاربری کن خودتو وقتی نمیای الافمون کردی چشمام خشک شد بس که اومدم ورفتم

چقدر دلم میخواد بیاد و از احوالش بگه

خییییییلی از اون روزای تب و تابش گذشته

امیدوارم الان خوش حال باشه و سلامت

چقدر دلم میخواد بیاد و از احوالش بگه خییییییلی از اون روزای تب و تابش گذشته امیدوارم الان خوش حال ...

منم دلم تنگ شده واسش یبار پسوردشو گم کرده بود خو با یه سیم‌کارت دیگه بیاد چ کاریه

یه روزی همه چی درست میشه⁦☹️⁩

سپیده دختر کجایی؟

خیلی بی وفایی هااا

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

سلام سپیده جون کجایی بی معرفت؟ دلم برات تنگ شده ...

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

سپیده جان سلام امیدوارم پست منو بخونی .هر چندماه یکبار میام سر تاپیکت بلکه ازت خبری داشته باشم .شما هم حداقل برای ماهایی که از اول ماجرا باهات بودیم ارزش میزاشتی و از حال و احوالت بهمون خبر میدادی 

رفتنش کلا ب نفعمه شاید با رفتنش خیلی غصه بخورم خیلی....😔 اصلا عشق همینه... گاهی انقدر یکیو دوست د ...

کاش همه مشکلامثل عشق بودکاش من همه مشکلاتم حل میشدهیچ وقتم به عشقم نمیرسیدم عشق تانرسی عشقه

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍