2777
2789
عنوان

دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96011 بازدید | 2904 پست

سپیده بنظرم شما که نمیخای بیای بهتره تاپیکت رو قفل کنی بهرحال افرادی مثل ما که مدتهای طولانی با شما بودیم گوشه ی ذهنمان سوالات زیادی داریم ولی پاسخ ندادن شما دلیل بر بی اهمیتی ما میشه.پس بهتره تاپیکتون رو قفل کنید.

موفق باشید

سپیده بنظرم شما که نمیخای بیای بهتره تاپیکت رو قفل کنی بهرحال افرادی مثل ما که مدتهای طولانی با شما ...

منم‌موافقم ، تنها تاپیکی که به خاطرش میام نی نی سایت و همیشه چکش میکنم 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سپیده جان خوبی؟ 

من چند وقت پیش یه خواب جالب درباره ات دیدم... خواب دیدم یه فرد جدید اومده تو زندگیت که خیلی بهتر و خوش تیپ تر از آقای قاضی بود و خیلی هر دو عاشق همدیگه بودین. این مدت خیلی سرم شلوغ بود ولی دیدم باید این خوابمو حتما بهت بگم. انشالله که خیره

کلا بلد اون بحثی ک باهاش کردم باهم قهریم

البته اون خیلی تلاش کرد ک دوباره خوب شیم ولی کلا سردم باهاش

میبینمش همش سرم پایینه و باهام ص میکنه جوابشو نمیدم مگه اینکه مستقیم مخاطب قرارم بده

میام مفصل مینویسم

کلا قهریم

باز اون کمتر

ولی من دیگه گداشتمش کنار برای همیشه

خودشم فهمیده

تو اداره تقریبا خیلیا میدونن دبگه اون ادم سابق نیستم

حتی ب ی امکارمون گفت میخام بهش پست مدیریتی بدم ولی انگار انگیزشو نداره

کثافت منو فقط واس کار میخاست

بی نظر بهم نبود

دوست داشت همیشه کنارش باشم و در کنارش هم روحی ارضاش کنم هم کاری حامیش باشم

میبینم حتی بهش سلام نمیدم فقط ی سر تکون میدم

حالا بخام تعریف کنم طولانیه

سلام سپیده جون خوبی عزیزم؟نمی دونم منو یادت میاد یا نه؟دوست داشتم برم بعد یه مدت طولانی بیام ببینم ق ...

سلام. همتونو یادمه مینوجان

مگه میشه یادم برم

هیچی اوصاع بد پیچیده

اگرم بگه فک نمیکنم دیگه قبول کنم

سلام. همتونو یادمه مینوجان مگه میشه یادم برم هیچی اوصاع بد پیچیده اگرم بگه فک نمیکنم دیگه قبول کن ...

پست های بالاییتو خوندم عزیزم....درکت میکنم ...یه روز یه جایی خوندم گاهی اوقات ما عاشق تصویری از یه ادم میشیم که تو ذهنمون ساختیم نه خود اون آدم ....شاید واقعا اون کسی نبوده که تو فکرشو میکردی....

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
کلا بلد اون بحثی ک باهاش کردم باهم قهریم البته اون خیلی تلاش کرد ک دوباره خوب شیم ولی کلا سردم باها ...

راستی از کجا فهمیدی فقط برای کار تو رو میخواسته؟دعواتون سر چی بوده؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

سپیده جون

خوشحالم ازت پست دیدم

و خوشحالترم که بی تفاوتی رو ویشه کردی

اینجوری اگر قسمت هم باشین جذب میشین بدون ارار و اذیت همدیگه

اگر هر نه که هر کس زندگی و تصمیمات خودشو داره

اگه فرصت کردی و دوست داشتی بیا بگو چی شد که سرد شدی و بقیه ش...

تا دم پرش بودم توب بود

ی روز بعداز ظهر رفتم سرکار ۱ ساعت باهم جرو بحث کردیم

اخرش دیدم واقعا نفهمه ی جوری پیش رردم بحثو ک خوب شدم باهات و اخرش گریه ام گرفت. ولی خودمو نگه داشتم

اونم متوجه شد ولی دید بروز نمیدم اشکمو هی این پا اون پا کزد و خواست بگه گریه میکنی ولی دید دلم نمیخاد گربمو ببینه رفت. دو دفعه ز زد و ...

تا چند روز خوب بود و الانم ای

فقط واس کار میخاست منو

بک میکنه من باهاش چپم

پیش همکارمون گفت دیگه مشتاق نیس

تا دم پرش بودم توب بود ی روز بعداز ظهر رفتم سرکار ۱ ساعت باهم جرو بحث کردیم اخرش دیدم واقعا نفهمه ...

سپیده جون 

قطعا خو ت در جزییات ماجرا هستی 

من دقیق متوجه نشدم بحث و دلخوری بابت چی بود

و اینکه چطور گفته دیگه مشتاق نیست!!!

مشتاق به چی؟

مگه تا الان بواسطه شغلش اشتیاقی محسوس بروز داده بود که الان اعلام عدمش رو کرده؟!!