2777
2789
اره

بله من مارک سیوند میزنم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط ابرسان نخریدم یعنی از اونه ؟اخه میسلارواتر و ژل شست و شو لافارر و تونر سینره گرفتم ولی حس میک ...

مناسب نوع پوستت گرفتی؟چجوری شده پوستت؟چجوری استفاده میکنی؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
من چون پوستم چربه حتما باید بشورمش.بعد شستشو هم تونر میزنم.میسلار واتر برای پاک کردن ارایشه البته.ول ...

نه لزوما برای تمیز کردن منافذ پوست هم استفاده میشه

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
مناسب نوع پوستت گرفتی؟چجوری شده پوستت؟چجوری استفاده میکنی؟

اره همشون مال پوست چرب جوشام اولش چرکی بود الان زیر پوستی شده و حس نیکنم جوشام بیشتر شده

اول با میسلار واتر صدافتابمو پاک میکنم بعد میشورم با ژل بعد تونر

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
پوست رو کامل تمیز میکنه اگر از تونر یا مایسلر واتر هم استفاده کنید چه بهتر

اگر آرایش باشه که اولش باید با میسلار واتر پاک کنی بعد با فیس واش بشوری

بعدشم تونر بزنی که من حوصله تونر رو ندارم میرم سراغ آبرسان و دور چشم و... 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پوستم چربه و مستعد حوش

کلا چربه یا فقط تی زون؟ 

پس شما باید پوست های چرب و حساس رو انتخاب کنید که تمام چربی رو از صورتتون نگیره 

از مرطوب کننده بر پایه آب استفاده کنید 

لایه برداری انجام بدید از مواد طبیعی مثل شکر و عسل و یا قهوه می دونید استفاده کنید

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
اره همشون مال پوست چرب جوشام اولش چرکی بود الان زیر پوستی شده و حس نیکنم جوشام بیشتر شده اول با میس ...

عجیبهه.کاش بری دکتر میترسم چیزی بگم بدتر بشه.ولی اینا باید جوشاتو درمان کنه چون چربی پوست و تنظیم میکنه.منافذ و پاکسازی میکنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
کلا چربه یا فقط تی زون؟  پس شما باید پوست های چرب و حساس رو انتخاب کنید که تمام چربی رو از صور ...

کلا چربه پوست چرب خیلی بده 

اره لایه بردار زیاد استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عجیبهه.کاش بری دکتر میترسم چیزی بگم بدتر بشه.ولی اینا باید جوشاتو درمان کنه چون چربی پوست و تنظیم می ...

میخوام برم دکتر بابام نمیذاره میگه تو این شرایط کرونا ☹اعتماد بنفسم صفر شده اگه راضیش کنم میرم

کلا چربه پوست چرب خیلی بده  اره لایه بردار زیاد استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

شاید مشکل داخلی باشه عزیزم باید آزمایش بدی برو دکتر زنان آزمایش هورمون بنویسه برات

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کلا چربه پوست چرب خیلی بده  اره لایه بردار زیاد استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

ابن دیگه نیاز به دکتر داره 

از ست های آرامش و بازسازی هم می تونید استفاده کنید 

شاید مشکل داخلی باشه عزیزم باید آزمایش بدی برو دکتر زنان آزمایش هورمون بنویسه برات

من پلی کیستیک بودم اون دوره شروع شد جوش زدن بعد انگار طب سنتی و دکتر اینا رفتم تا اخرین بار ک رفتم سونو دیگه کیست نداشتم ولی پوستم خوب نمیشع

مرسی عزیزم اره تصمیم خوددم همینه ولی این کرونا نمیزاره

ابن دیگه نیاز به دکتر داره  از ست های آرامش و بازسازی هم می تونید استفاده کنید

اره باید برم دکتر 😥