حرف میزنه تقریبا ولی برا چاق نبودنش هم هی میگن البته فقط خانواده شوهرم...
ولشون کن پس تو بگو به وقتش کاراشو انجام میده
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
گلم اتفاقا کار مادرشوهرت درسته داره یکم به بچت کمک میکنه این جوری عضلاتش هم سفت تر میشه ...
اخه هر دفعه یه ایرادی میگیره صبح اومده میگه جوراب پا بچه بکن من جوراب پاش کردم عصر اومده میگه چی به بچه دادی خورده صورتش پف داره به خدا دارم روانی میشم من باهاش مشکل ندارم ولی فکرکنم اون داره بچم بیشتر برای من مهمه من دارم تنهایی به همه کارهاش رسیدگی میکنم چرا هردفعه میاد ازم ایراد میگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی یکسالگی میره؟ اخه مادرشوهرم خیلی اصرار داره که چرا بچه چاردست پا نمیشه هروقت میاد بچه را میزاره ...
منم از نه ماهگی انقد باهاش تمرین کردم تا یازده ماهو نیم رفت. زیر شکمش یه پارچه نرم میذاشتم ازینور اونورش میگرفتم شکمش میومد بالا حالت چهاردستو پا میشد یه اسباب بازی میذاشتم جلوش تا مشتاق شه حرکت کنه . خلاصه چن روز یه بار اینکارو کردم تا یه روز دیدم خودش حالت چهاردستو پا شد
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
گلم تو اکه هرچیزی رو برای خودت خوب تعبیر کنی دنیا برات گلستون میشه میگه جوراب پاش کن ب ...
اخه عزیزم دل پری دارم من ۱۰ساله هیچی نگفتم ولی رو بچم حساسم همین خانم اول کار بچم سینه میگرفت اومد گفت شیشه بهش بده منم ناشی گفتم باشه حالا دیگه حسرت اینا میخورم که چطور نذاشت به بچم شیر بدم حسی که شیرین ترینه برایه مادر نذاشت کامل تجربه کنم فقط یک ماه بچم ازسینم شیر خورد دلم گرفته منم دوس داشتم مثل هرمادری به بچم شیر بدم برا همین دیگه نظراتشا قبول ندارم
اخه عزیزم دل پری دارم من ۱۰ساله هیچی نگفتم ولی رو بچم حساسم همین خانم اول کار بچم سینه میگرفت اومد گ ...
من نمیگم که تو به همه حرفاش گوش بده
میگم که اعصابتو بهم نریز
با سیاست جواب بده
بگو من فکر بچه هستم شما حساس نباشید
رو ظاهر بگو چشم
باطن کارخودتو بکن
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝