2777
2789
عنوان

واقعیتی درباره داروی امام کاظم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 122 پست
پزشک های طب سنتی هم مثل بقیه پزشکا درس خوندن و مدرک گرفتن، شما میگید چیزی جز حرف پزشکارو قبول ندارین ...

عزیزم من همین دارو امام کاظم میگم اره ما هزار تا دکتر داریم ولی تو هر تخصصی چند نفری شاخص هستند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکجابایدتهیه اش کرد؟؟

از فروشگاههای طب اسلامی اینترنتی بزنی خرید داروی امام کاظم کلی فروشگاه می آد  یا نمایندگیهای طب اسلامی شهرتون یابعضی عطاریهای معتبر  آماده ش هست ولی خودت هم می تونی ترکیباتشو ازعطاری بگیری و آسیاب کنی خیلی پودر نشه که اثرش بیشتربشه

از فروشگاههای طب اسلامی اینترنتی بزنی خرید داروی امام کاظم کلی فروشگاه می آد  یا نمایندگیهای طب ...

ممنون عزیز دلم خداخیرت بده

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
من ازدوران بارداریم تقریبا6ماه پیش دارم مرتب بافاضله زمانی میخورم خواهرم وشوهرش مامانم خواهرشوهرم و ...

از کجا میشه تهیه کرد ؟

سایت معتبر دارین ؟

شهر ما نداشت 

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت

ااین دارو تایید هیچ جارو نداره دروغ رو منتشر نکنید 

اگر این دارو درمان کرونا بود الان یه عده میلیاردر میشدن مثل ویروس شناس ترکی که با واکسن فایزر میلیارد شد

یه عده از ساده لوح بودن بقیه دارن بیشترین منافع رو میبرن

یکیشم اقاییه که لیسانس حسابداری داره خودشو محققو دانشمند میدونه