2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهش همیشه توهینه

حداقل تو این سایت چون ادم کم سواد و بی مطالعه زیادن تو سایت و تهش منجر به فحش دادن میشه

همون بهتر که بسته میشه هرچند دو تا کاربری خودم سر همین بحثا که تازه کوچکترین توهینی هم توش نبوده و حتی لحنمم تند نبوده بسته شده

#حساب_کتاب

✍ جملاتی از جنسِ یخ!...

خانم جان، آقا جان!

در طول روز چند بار توی ذوق اطرافیان خود می‌زنید؟...

ـ همان موقع که همسرتان پیامکی می‌فرستد و شما می‌گویید: شنیده بودم، تکراری بود!

ـ همکارتان داستانی با ذوق نقل می‌کند و می‌گویید:خودم می‌دانستم!

ـ دوستتان هدیه‌ای می‌خـرد، می‌گویید: خودم عین همین را داشتم،

ـ فرزندتان شیرین‌کاری می‌کند، می‌گویید: خودت را لوس نکن...

💥این‌ها عکس العملهای سردی‌ست که اگر تکرار شود خطرناک است...

از کودکی ما را از آتش ترسانده‌اند، درحالی‌که از یخ بودن هم باید ترسید.

▫️سردی کلام و رفتار، حرارتِ محبت و عشق را، از ارتباط ما با عزیزان‌مان می‌گیرد...

زیرک باشیم؛ فرق است بین تمام چیزهایی که قبلا شنیده‌ای و اکنون عزیزانت آن‌را "برای تو" تکرار می‌کنند...

آن بخش از #محبت که در این جملات پنهان شده، این‌بار فقط "برای تو" ست!

@ostad_shojae

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔

چقدر خوب میشد جای موضع گرفتن، تصمیم می‌گرفتیم از هم چیزای جدید یاد بگیریم 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
عزیزم اینجور مسائل به نتیجه نمیرسه چون اونایی که خیلی معتقدن اکثرا دوس دارن نظرشون رو تحمیل کنن  ...

عزیزم شما که تو اون تاپیک نبودی قضاوت نکن..خیلی بحث خوبی بود

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
#حساب_کتاب ✍ جملاتی از جنسِ یخ!... خانم جان، آقا جان! در طول روز چند بار توی ذوق اطرافیا ...

اینم یکی از مطالب کانال استاد شجاعی...هرکی دوس داره دین رو از یه دریچه ی جدید ببینه؛به این کانال سر بزنه..واقعا عالیه