2821
2789
عنوان

نظرتون راجب این نوع زیبایی

146 بازدید | 16 پست

بنظرشما

دخترااگه مطمئن باشن که ازخودشون خانمی قشنگ ترنیست بهش میگن خوشگله؟؟

ایااگه خانمی ازشماخوشگل ترباشه بهش میگین؟

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کسی زیبا باشه راحت میگم و اصلا حسادتی ندارم ، اما اونطوری هم نیستم بقیه رو از خودم قشنگ تر بدونم، تو چهره، اعتماد به نفسم زیاده، هر چه قدر طرف زیبا باشه دلم نمیخواد ظاهرم شبیهش باشه و خودم رو همینطوری قبول دارم

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
اره من همیشه میگم چشمام هم شوره همون لحظه ی بلایی سرش میاد

مرسی ازصداقتت😂😂😂

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم
والا من از خودمم قشنگ تر باشه بهش میگم قشنگه 

حالااگه خودشوبگیره چی

من کسی زیبا باشه راحت میگم و اصلا حسادتی ندارم ، اما اونطوری هم نیستم بقیه رو از خودم قشنگ تر بدونم، ...

اره این خوبه که ادم اعتمادبنفس داشته باشه

ولی یه جایی خوندم که خانومااول مطمئن میشن طرف زیبایی کمتری داره بعدمیگن خوشگله نمیدونم درسته یانه🤔🤔🤔

همهتون نظربدین ببینیم امارش چی میشه

اره این خوبه که ادم اعتمادبنفس داشته باشه ولی یه جایی خوندم که خانومااول مطمئن میشن طرف زیبایی کمتر ...

بالاخره دست بالای دست زیاده، زیبایی هم نسبیه، یکی چشماش از ما قشنگ تره اون یکی اندامش یکی دیگه پوستش، مهم اینه آدم از مجموعه ی فیزیک خودش راضی باشه، اینکه طرف فکر کنه هیچ کس زیباتر از خودش نیست نوعی خودشیفتگی و باید درمان بشه، ولی چیزی که گفتی به نظرم تو خانم ها زیاده یعتی از بهتر از خودشون تعریف نمیکنن

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
2825
2823
2791
2779
2792