2777
2789
عنوان

بهترین قرص کلاژن سازی

| مشاهده متن کامل بحث + 113428 بازدید | 58 پست
mahdis1390mm
تعداد پست: 1

سلام دوستان گلم اگر پودر کلاژن برای کاهش چین و چروک میخاید من بهتون پیشنهاد میکنم پودر کلاژن الن بیوتی استفاده کنید.  پودر معتبر هست و نشان سسب سلامت دارداین هم عکسش. قیمت الان ۲۸۳۸۰۰ تومان هست. اگر خاستید به من پیام بدهید راهنمایی کنم از کجا خرید کنید. 

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
 منم یه چروک کوچک تو پشیونیم دارم سه دورشو خوردم نتیجه نگرفتم تو بخور انشالله نتیجه بده

در کل پوستت هیچ فرقی نکرد؟ پر تر شد؟ سفت تر حوان تر؟؟؟ 

بعضی چروک ها واقعا واقعا بر طرف نمیشه من یه خط چروک تو پیشونی م دارم حتی چندبار بوتاکس هم برطرفش نکرد

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل پوستت هیچ فرقی نکرد؟ پر تر شد؟ سفت تر حوان تر؟؟؟  بعضی چروک ها واقعا واقعا بر طرف نمیشه ...

پوستم سفت شده ولی دیگه هیچ تغییری نکرد 

کرم ضد چروک استفاده کردم دیگه نمیدونم اثرکرم لود یا قرص کلاژن 

اره واقعا ازبین نمیره منم قشنگ رو مخمه😔😔 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
پوستم سفت شده ولی دیگه هیچ تغییری نکرد  کرم ضد چروک استفاده کردم دیگه نمیدونم اثرکرم لود یا قر ...

در کل تغییرات و سفتی پوست اونقدر مشهود بود که اطرافیانت متوجه بشن ؟ 

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
عزیزم کل بدن رو چاق نمیکنه 

نه عزیزم اصلا

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
در کل تغییرات و سفتی پوست اونقدر مشهود بود که اطرافیانت متوجه بشن ؟ 

اره آرایشگرم متوجه شد گفت پوستت خیلی سفت شده

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
اره آرایشگرم متوجه شد گفت پوستت خیلی سفت شده

من امروز انادرم  و پودر کلاژینوبیوتی خریدم. 

امیدوارم مفید باشه .دکتر توصیه کرده بود دوتاش باهم مصرف بشه موثرتر هست

من امروز انادرم  و پودر کلاژینوبیوتی خریدم.  امیدوارم مفید باشه .دکتر توصیه کرده بود دوتا ...

من فقط آناردم خوردم

اگه خوب بود به منم بگو باهم بخرم استفاده کنم😊🥰😘

سلام من پیشونی یه کم چروک داره به نظرت خوبه بخرم؟

برای چروک عالیه هم برای جای جوش و اسکار 

پودر کلاژن حتما پیشنهاد میکنم من خودم مشاور ارشد هستم 

حتما از پودری که شناخته شده هست استفاده‌ کنید مشتری های من خیلی راضی هستن اگه امکان داره عکس پیشونیتونو بفرستید