2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی های خانواده ی شوهر بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 88 پست
شاید تنها چشم امیدشون بعد خدا به همسر شماست.شاید تگیه گاه دیگه ندارن‌شاید دستشون واقعا تنگه و فقط ظا ...

نه عزیزم به غیر از شوهر من ۳ پسره دیگه هم داره اونا خونه ماشین همه چی دارن ولی ما مستاجریم شوهر من خیلی آدم ساده ای ولی اونا خیلی کلاهبردارن خیلی سره این موضوع دعوا کردیم ولی شوهرم موقعی از این خواب بیدار میشه که می بینه بازنشست شده ولی خونه نداره

عزیییزم ببین همه ی ماها همینطوریم .مادرشوهرمون یک حرفی بزنن شاید به دلمون بیاد ولی مامان خودمون اگه ...

منم موافقم

ما هیچ وقت خودمونو نمیبینیم شاید واقعا ماهم بدی کرده باشیم به قول شایلی عزیز هیچ انسانی کامل نیست و انسان جایز الخطاست 🥰

💞جان من و جان تورا هردو بهم دوخت قضا💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت حد و مرزتو بهشون بشناسون

وقتی شوهر بچه ننه باشه کاری نمیشه کرد.هربار هرچی بگم میگه مادرمه حق داره تو زندگی پسرش نظر بده. خودشون بچشونو جوری تربیت کردن که از زندگیش گزارش بده هرروز  

.

درست میگی عزیزم . اما من کلا مادرشوهرم خودش در اولویته نسبت بچه هاش . اتفاقا این اخلاقش خوبه و به نظ ...

هرکسی یک نقص هایی داره عزیزم قرار نیس همه کامل باشن.

منم با اینکه مستاجرم ولی مادرشوهرم اینا خونه ی بزرگ و لاکچری برا خودشون خریدن...فک کن همه به من گفتن یعنی چی که به پسرشون کمک نکردن برا خرید خونه ولی باور کن اینقد  به لطف خدااا ایمان داشتم که به هرکسی که این حرفو میزد میگفتم خود خدا برامون درست میکنه اون بنده خداها تاحالا خیلی بهمون کمک کردن.آتو دست این و اون نمیدادم‌...الان شکر خدا وضع مالیمون بد نیس و محتاج تشدیم خداروشکر

وقتی شوهر بچه ننه باشه کاری نمیشه کرد.هربار هرچی بگم میگه مادرمه حق داره تو زندگی پسرش نظر بده. خودش ...

بزار یک چیزی بهت بگم عزیزم.شوهر منم دقیقا همینه‌.یعنی هرچی که هستش مادرشوهرم اینا هم باید خبر داشته باشن...

ولی نظر منو میخوای اگه با شوهرت تاحالا دراین مورد صحبت کردی و نتیجه ای نداشته دیگه خودتو یکم رها کن...نظر این مساله روی زندگیت تاثیر بزاره.من دیگه خودمو رها کردم درباره ی این مساله اینطوری پیش خودم برداشت میکنم که اون مادره تجربه ش بیشتره اگه شوهرم باهاشون مشورت نمیکنه حتما میخواد با چند تا بزرگتر هم مشورت کرده باشه.به چشم منفی به این قضیه نگاه نکن.

نه عزیزم به غیر از شوهر من ۳ پسره دیگه هم داره اونا خونه ماشین همه چی دارن ولی ما مستاجریم شوهر من خ ...

به لطف و رحمانیت خدا ایمان داشته باش.امروز و فردا رو نیبین فقط.

بهت گفتن با خود خدا معامله کن مطمین باش در آینده بهترین چیزا نصیب شما میشه چون برای پدر و مادرشون خرج میکنن

عزیییزم ببین همه ی ماها همینطوریم .مادرشوهرمون یک حرفی بزنن شاید به دلمون بیاد ولی مامان خودمون اگه ...

درسته عزیزم من خودم یکم حساسم یعنی وقتی یه حرفی میزنه من سریع ربطش میدم به یه موضوعیی که نمیدونم درسته یا نه 

خیلی دوس دارم حرف بقیه و تیکه هاشون برام مهم نباشه ولی نمیتونم

درسته عزیزم من خودم یکم حساسم یعنی وقتی یه حرفی میزنه من سریع ربطش میدم به یه موضوعیی که نمیدونم درس ...

حق داری همونجا به هم بریزی و به دلت بیاد ولی منظور من اینه که نزاری اون حرف کینه بشه توی دلت.

بزار یک چیزی بهت بگم عزیزم.شوهر منم دقیقا همینه‌.یعنی هرچی که هستش مادرشوهرم اینا هم باید خبر داشته ...

آخه مشکل اینجاست سیر تا پیاز همه چیو تعریف میکنه بعد مادرش هم برای تک تک فامیلاش تعریف میکنه. اگه بحث مشورتی باشه مادرش نباید برای کل فامیل تعریف کنه، یا مثلا نباید زور بگه وقتی یکاری رو نمیخوام انجام بدم انقدر میگه میگه تا حتما انجام بشه

.

به لطف و رحمانیت خدا ایمان داشته باش.امروز و فردا رو نیبین فقط. بهت گفتن با خود خدا معامله کن مطمین ...

کاش فقط پدر مادرش بودن برادراش خواهراشو چی میگی پس اگه می خواست فقط گولش بزنن پولشو بگیرن اصلا چرا ازدواج کرد

آخه مشکل اینجاست سیر تا پیاز همه چیو تعریف میکنه بعد مادرش هم برای تک تک فامیلاش تعریف میکنه. اگه بح ...

احلاق خیلی بدیه منم درکت میکنم چون از نزدیک دارم حسش میکنم 

با شوهرت بیشتر صمیمی شو بیشتر دل به دلش بده بزار حرفای تو به دلش بشینه و هم صحبتش بیشتر تو باشی.

میتونی هم مسائلی که میتونی رو حتی به شوهرتم نگی(منظورم مسایل مربوط به خانوادهدی خودته) که بعد به گوش مادرشوهرتم نرسه

کاش فقط پدر مادرش بودن برادراش خواهراشو چی میگی پس اگه می خواست فقط گولش بزنن پولشو بگیرن اصلا چرا ا ...

میدونی موقعی که تو بانک سره کارسه بهش زنگ می زنن پول میگیرن میبینی چه موجوداتی هستن

خیلی خانواده همسر ایندم بادرک و فهمیده هستن و بعلاوه اینکه بدون از استفاده از موقعیت خانوادگی و شغلیشون خیلیییی خونگرم و مهمون نوازن و بسیار مهربون 

منکه خیلییی دوسشون دارم تقریبا میشه گف مث خانوادم میمونن 

اِلــهـــي نِـــگــآهـــــے💜
کاش فقط پدر مادرش بودن برادراش خواهراشو چی میگی پس اگه می خواست فقط گولش بزنن پولشو بگیرن اصلا چرا ا ...

خود شوهرت باید به این نتیجه بزسن که توی اینکار زیاده روی نکنن