2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی های خانواده ی شوهر بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 88 پست

خانواده شوهرم خیلی کمبود محبت دارن همون اندازه که نسبت به محبت تو به دیگران حسادت میکنن وآزارت میدن همونقدر هم نسبت به محبت به خودشون خوشحال میشن و تحویلت میگیرن .....حالا خودتون حساب کتاب کنین .😆

مادرشوهرم دلسوزه خیلییییبی زیاددد البته واسه اونی که اون لحظه دوسش داره خدا اون روز رو نیاره که باهات لج کنن😖😭

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
منم دقیقا همینم.مادرشوهرم میگن چون دور ما از اول شلوغ بوده و قدیم ندیما خونه ی مامانشون خیلی رفت وآم ...

منم دقیقا اینجور فکر میکنم و بیشتر وقتا خودم به شوهرم میگم بریم اونجا 

مادرشوهرم بیشتر وقتا شبا خوابش نمیبره ولی وقتی ما اونجاییم خیلی خوب میخوابه بخاطر سختی هایی که قبلا کشیده هرچی هم بهم میگه ناراحت نمیشم و اصلا به دل نمیگیرم و سریع فراموش میکنم 

مادرشوهرم وقتی جوون بوده بچه که میاورده دختراش زنده می موندن ولی پسراش میمردن ۶تابچه ازش مرده فک کن ۹ماه حامله باشی و انتظار بکشی آخرش هیچی به هیچی ۴تا پسر و دوتا دختر ازش مرده تا با هزار نذر و نیاز خدا دوتا پسر بهش میده که یکیش شوهر منه

💞جان من و جان تورا هردو بهم دوخت قضا💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداییش ادمای خوبین خب بلخره هرچی خوب باشن بازم ما میگیم خانواده شوهرن و...من الان پدرشوهرم خرجیمونو ...

عزیییزم ببین همه ی ماها همینطوریم .مادرشوهرمون یک حرفی بزنن شاید به دلمون بیاد ولی مامان خودمون اگه همون حرفو بزنن با جون و دل قبول میکنیم.بیایم این برچسبای مادرشوهر خواهرشوهر که از قدیم ایام فاز منفی داشته رو حذف کنیم و اگه چیزی میگن فک کنیم مامان خودمون همونو گفته

وای نگم مادر وپدرشوهرمن خیلی ماهن خدایی ۲۰سال تلاش کردن حسودی کردن تامنوهمسرم خیلی خوب ازهم متنفرشدیم الان مثل دشمن بهم نگاه میکنیم بخداخیلی تلاش کردن وجواب گرفتن

من فقط یه شعر به ذهنم اومد بجز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند

یکم فک کن...همش بدی نبوده مطمیناااا.شاید سر یک اختلافات عقیده ای رفتاری فرهنگی مشکل به وجود اومده

این خصوصیت هم شاید خیلی دلایل داشته باشه عزیزم که شما ازش بی خبری مثلا اگه بخوام یک مثال بزنم هم خا ...

درست میگی عزیزم . اما من کلا مادرشوهرم خودش در اولویته نسبت بچه هاش . اتفاقا این اخلاقش خوبه و به نظرم خانواده من رفتارشون اشتباهه که خودشون رو فدای بچه کردن . خانواده شوهرم ۱۰۰ میلیون هم داشته باشه همرو برای خودشون خرج میکنن و به بچه ها نمیدن . یا اگه چیزی بخرن حتی ۲۰ هزار تومن پولش رو میگیرن . مت ازین اخلاق بدم میاد واقعیت

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
شایلی جون فکنم خودت خیلی خوبی که میتونی خوبیهارو ببینی

نه واقعا من که خوب نیستم

منم خیلی وقتا دلم شکسته از حرفا خیلی وقتا از شب تا صبح اشک ریختم...ولی ولی ولی همه ی ماها آدمیزاد و خطاکاریم و این دنیا ارزش کینه توی دل داشتن رو نداره

منم دقیقا اینجور فکر میکنم و بیشتر وقتا خودم به شوهرم میگم بریم اونجا  مادرشوهرم بیشتر وقتا شب ...

تو شهر ماهم مخصوصا طایفه ما خیلی پسر دوست داشتن و وقتی پسراش میمیردن خیلی طعنه شو میزدن بیشتر فامیلا به پدر شوهرم میگفتن اجاق کور 😞و میگفتن یه زن دیگه بگیر که پسر بیاره اصن دخترو حساب نمیکنن بیشتر طعنه های مردم مادرشوهرم و نابود کرده با اینکه الان جوون ولی هزار درد داره ۱۱تا بچه آورده که ۶ تاشون مرده و ۶ تاشون موندن ۳۴سالش بوده که آخرین بچش ینی شوهرم اومده دنیا همه بچه هاش تو جوونی مردن یا حتی نوجوانی

💞جان من و جان تورا هردو بهم دوخت قضا💞
اگه دستشونو از جیب همسر من بکشن بیرون و احساساتیش نکنن و پول نکنن خیلی خوب می شن ولی حیف که این محال ...

شاید تنها چشم امیدشون بعد خدا به همسر شماست.شاید تگیه گاه دیگه ندارن‌شاید دستشون واقعا تنگه و فقط ظاهرسازی و آبروداری میکنن‌...هزار تا شاید هست

شما هم اینو یک معامله با خدا قرار بده.برای پدر و مادرش خرج میکنه خدا هم صد برابر به شما میده ان شالله

منم دقیقا اینجور فکر میکنم و بیشتر وقتا خودم به شوهرم میگم بریم اونجا  مادرشوهرم بیشتر وقتا شب ...

عزیییزم چقد خوبه که مادرشوهرتو درک میکنی و کنارشونی مطمین باش از چشم خدا دور نمیمونه

مادرشوهر منم سختی زیادی کشیدن البته از لحاظ مالی اصللاا ولی بنده خدا مریضی زیاد کشیدن از عمل قلب و سرطان و افسردگی و...

واسه همین وقتی ما و بچه ها اونجا باشی حال روخیشون خیلی بهتره