2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندیشه چ فازی ؟سه خوبه 

بقیه هم بازبهتراز مارلیکن وفردیسه 

فردیسم باز بسته به فلکه ش داره ومحله ش 

مارلیکم کجای مارلیک ؟سراسیاب که بسیارررررشلوغ خود خیابون مارلیک و میدون گلها بازبهتره 

من ساکن اونجانیستم اما یکی از دوستانم اونجاست

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
اندیشه چجور جایی هست با توجه ب امکاناتش میگم شنیدم خیلی دور از شهر 

نه بابا اونجوری نیست من الان فازیک میشینم درمانگاه داروخانه.مرکز بهداشت وهر چیز دیگه تو خیابونمون هست

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

عزیزم خودت ساکن اونجایی من سر در نمیارم زیاد ولی خود نامزدم چون فردیسه میگه جاش خوبه پر مغازه س

اره ماهمون دوربریم جاش خوبه نسبت به سالای پیش خیلی جاافتاده معمولنم لباس فروشی مردونه بازکردن همه جین فروشیه

نه بابا اونجوری نیست من الان فازیک میشینم درمانگاه داروخانه.مرکز بهداشت وهر چیز دیگه تو خیابونمون هس ...

من یکسال فاز یک زندگی کردم خیابون ارغوان عاشق اندیشه ام چقدر دلم واسه اونجا تنگ شده😞

بازارش چه باصفا بود

از حاجی ارزونی گرفته 😍 تا شعبه های تک پوشان و ....

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
من یکسال فاز یک زندگی کردم خیابون ارغوان عاشق اندیشه ام چقدر دلم واسه اونجا تنگ شده😞 بازارش چه باص ...

آره راحت میتونی خرید کنی بدون اینکه بخوای با ماشین اینور اونور بری،الان کجایی؟

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima