2777
2789

من حدود دو ماه پیش کرونا داشتم دخترم هم ۲۰ ماهشه از من جدا بود با مامانم بود آخرهای مریضی هم که حدود ۲۰ روز بود پیش دخترم ماسک میزدم.

دو هفته بعد از مریضی من کل خانواده شوهرم کرونا گرفتن

بعد حالا دیروز شنیدم 

اسم دخترم زینب هست

جاری بیشعورم گفته کرونا رو ماها از زینب گرفتیم اون بچست بدنش نشون نمیده ولی میتونه انتقال کنه به همه

یعنی از حرص و عصبانیت دارم منفجر میشم

میخوام زنگ بزنم هرچی از دهنم میاد بهش بگم شوهرم نمیزاره

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

خوب حالا مگه فحش داده اینو که همه میگن. بچه ها میتونن ناقل ویروس باشن

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 

مگه زینب رفته بوده پیششون

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید انتقال داده باشی بلاخره حتما شوهرت رفته پیششون به یکی داده بقیه گرفته

چرا انقد سخت میگیری به جای در وری پیام بده بگو انشالله خوب بشی مراقب خودت باش کمتر جای برو تا نگیری

عزیزم عصبانی چرا شاید راست گفته چون برادر من هم وقتی گرفت بچش زیر دوساله دکتر گفته بود این سن نمیگیره ولی بدترین ناقل ها هستن بچه ها تو این سن 

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد
خوب حالا مگه فحش داده اینو که همه میگن. بچه ها میتونن ناقل ویروس باشن

دختر من کلا از من جدا بوده،هیج جا هم نمیبرمش که ناقل باشه،بعدم بچه ها علائم هم دارن کرونا هم میگیرن چون دکتر گفت میگیرم ولی علائم کم تب،اسهال اینا چون دختر من سالم سالمه هیچ علائمی نداره خودشون بچه هم دارن چه معلوم اونا ناقل نبودن؟بعدم زن و شوهر توی آموزشگاه رانندگی کار میکنن چه معلوم خودشون نگرفتن،هیشکی نمیتونه بگه از کجا گرفته

مگه زینب رفته بوده پیششون

نه زینب کلا اونا رو ندیده که بعد کاملا سالمه و هیچ علائمی نداره از خونه هم بیرون نمیبرم خودش بچه داره چه معلوم از کی گرفتن