2777
2789
عنوان

کتک خوردن ازشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم بزاربرم یه روانیه نمیزاره میگه اگه رفتی کل خانوادت رومیکشم ابروت رومیبرم بخدا روانیه ولی باورنم ...

گوه خورده ادمی که تهدید میکنه هیچ گوهی نمیتونه بخوره

⁦❤️⁩اگر میروند مهم نیست اگر میمانند خوش به حال لحظه هایشان که با من ثبت میشوند⁦❤️⁩
شوهرمن تو دعوا خودشو میزنه دیوانه

اینم یه جور پریصیه 😂😂

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
سریه چیز الکی بودفقط بهش گفتم بعضی حرفاروک میزنی فک میکنم فقط مخصوص روابطه زناشوییه تونگوبه همه میزن ...

دیگه رفتار و سکناتش اینطور شده 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
زورم میادالکی ادعای عاشقی هم میکنه من بهش میگم توفقط دروغی کسی ک کسیودوس داشته باشه ازهمه لحاظ دوسش ...

واقعا برام سخته که کسی که در اختیارته همسرته کتکش بزنی میگن همسر نه کلفت  میخواد مرد بودن را نشون بده در حالی که مرد بودن به کتک زدن زن نیست به ابراز عشق و محبته 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
اره ده بار بهش گفتم بریم مشاور نمیاد میگه تو کاری به من نداشته باش من خودمو میزنم تورو که نمیزنم

یا خدا 

چطور باهاش زندگی میکنی 

من ترسیدم 

اینا همش اختلال روانیه