الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اما تو این بخور بخوری که شما میگین ما داریم کلی سود میکنیم با نوسان گیری و دید کوتاه مدت &nbs ...
عزیزم ببخشید اصلا قصد جسارت و توهین ندارم. انشالله همیشه موفق باشی. ولی یکی از علت های به هم ریختن بازار و خروج سهام از حالت تعادل، همین نوسان گیری ها هست. خصوصا نوسان گیری روزانه که یه مدت کوتاه ممنوع هم شد ماه گذشته.
گلم طبق آمار تمام سهم های بورس ایران بالای 50 درصد روند نزولی داشتن. شما چه جوری ده درصد ضرر کردی؟&n ...
من 10مرداد با توجه به نمودار شاخص و طبق یه سری تحلیلا نصف پولمو نقد کردم چون حس کردم که اتفاقایی میفته حتی به خیلیا هم گفتم اما ملت چون فک میکردن بورس قراره تا ابد سبز باشه و سود بده هی پول میریختن تو بورس سهمی هم که میگم ضرر کردم غدام بود میتونین برین ببینین خودتون غدام رو اما الان دو برابر سود کردم
ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)