2777
2789

🙄 ماشین شارژی خودت باهاش بازی کن فوتبال.... 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلوزیون تبلت دوچرخه سواری بازی باایباب بازیاس.ماشین بازی.سوال جواب کردن من.بالارفتن ازدرودبواررر خوراکی خوردن..ماشالاانقدر انرژی داره گاهی من ازدستش بیهوش میشم.البته پسرمن ۲سالو۳ماهشه

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

عزیزم اینجا نه هیچ مادری اجازه میده کودکش گوشی دست بگیره نه تلویزیون نگاه کنه.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه من یکسال وچهار ماهشه....منم دوباره باردارم...اصلا حال وحس ندارم... همش میخواد با من بازی کنه...اصلا اسباب بازی بیخیال🥰🥰🥰🥰

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

تی وی زیاد نمیبینه ولی از هر چی که فکرشو بکنی بالا میره یعنی همه زندگیم جمع کردم از دستش صبح که میشه چشم باز میکنه همه قابلمه و ظرفا رو میاره وسط اشپزخونه، سالن خودش باهاشون بازی میکنه 

بچه من این سنه

تلویزیون اصلا دوست نداره.یا بااسباب بازیاش بازی میکنه گاهیم دوست داره اهنگ گوش بده گوشیمو میدمش.به عذا درست کردن خیلی علاقه داره یه قابلمه وکف گیر میدمش کلی باهاش بازی میکنه...

البته به نوع تربیت بچه بستگی داره.بچه من وقتی باباش خونه نباشه تنهایی سرگرم بازی وزیاد شلوغی نمیکنه میدونه من تسلیم خواسته های نابجاش نمیشم وای که شوهرم خونه میاد کلا عوض میشه همش بغلشه وباهم بازی میکنن

زیر دوسال بهتره تلویزیون نبینه، دو تا پنج سال هم یکی دو ساعت با حضور خودتون فقط. بچه یک سال و نیمه ...

خیلی سخته هم زود براش بازیها تکراری میشه هم خودم خسته میشم.هرچی اسباب بازی میخرم هم برا دوروز خوبه

د 

تاب و سه چرخه داره ولی مگه این روزا میگذره.صبح که میشه عزا دارم چطوری امروز رو شب کنم

عادتش بده خودش بتونه تنهایی خودشو سرگرم کنه.دیگه الان همه بچه ها تنهان دیگه گرنه کلات پس معرکس