2777
2789
عنوان

پسربچه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 28 پست
بچه من یکسال وچهار ماهشه....منم دوباره باردارم...اصلا حال وحس ندارم... همش میخواد با من بازی کنه...ا ...

آره همش انتظار دارن به یه روش سرگرمشون کنی.

خدا هردو جوجت رو حفظ کنه و سایت بالاسرشون باشه

د 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همش انتظار دارن به یه روش سرگرمشون کنی. خدا هردو جوجت رو حفظ کنه و سایت بالاسرشون باشه

فدای مهربونیت.....🌹🌹🌹🌹🌹

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
بچه من این سنه تلویزیون اصلا دوست نداره.یا بااسباب بازیاش بازی میکنه گاهیم دوست داره اهنگ گوش بده گ ...

عزیزم.خدا حفظش کنه.چه خوب که مادر به این خوبی داره.کاش منم میتونستم یکم مقتدر باشم.میدونم اونطوری برا خودشم بهتره

د 

عزیزم.خدا حفظش کنه.چه خوب که مادر به این خوبی داره.کاش منم میتونستم یکم مقتدر باشم.میدونم اونطوری بر ...

فقط کافیه یه مدت ببینه تسلیم نمیشی خودشو تطبیق میده هم تربیتش اسون میشه وحرف گوش کن

من فقط نگران تربیت باباشم همش میگه دلم نمیادخواسته هاش بجا نیارم.بچم اصلا ازش حساب نمیبره من برعکس الان درحال تربیت باباشم بلکه تا بچه بزرگ نشده یاد بگیره😀😀😀

۱۵ ماهشه عاشق پیام بازرگانیه،اگر روشن باشه با خواهرش شبکه پویا رو و میبینه ولی به هوای درس دخترم معمولا خاموشه ، سرسره و راکر بازی می‌کنه ، بازی مورد علاقه اش  اینه کتاب ها رو از کتابخونه بریزه بیرون یا درها رو باز کنه بکوبه بهم ، 

درس دخترمم که تموم میشه دوتایی میرن بازی 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
خیلی سخته هم زود براش بازیها تکراری میشه هم خودم خسته میشم.هرچی اسباب بازی میخرم هم برا دوروز خوبه

اگر بچه اولت هست و وقتش رو داری ،

اسباب بازی نخر خودت درست کن ،چون اسباب بازی رود دل بچه رو‌میزنه ،انوقت شما میمونی و یه کوه اسباب بازی بلا استفاده که فقط هزینه براش دادی 

بچه ها عاشق کشف کردن هست و تو این سن از بازیهای کثیف کاری لذت میبرن با کمترین هزینه میتونی دنیایی از لذت و هیجان رو بدون سخت گیری بهش بدی

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
خیلی سخته هم زود براش بازیها تکراری میشه هم خودم خسته میشم.هرچی اسباب بازی میخرم هم برا دوروز خوبه

یه سری پیج های خوب اینستا هستن میتونی ازشون ایده بگیری برای بازی و سرگرم کردن.

نوع اسباب بازی هم که می خری خیلی مهمه. چیزای گرون و باتری دار نخر، اینا دو روز جذابیت داره تموم میشه. به جاش چیزایی بخر که بشه باهاش فعالیت های مختلف کرد.

من یه کوچولوی یک تا دو سال رو مدتی نگهداری میکردم مامانش دانشجو بود، حلقه هوش، مکعب هایی که روی هم می چیدیم و روشون رنگ های مختلف و حیوون ها و اینا بود، مدادرنگی هایی که قطار میکردیم یا انواع شکل هارو باهاش درست می کردیم، کتابای کتابخونه که هل بدیم دربیاریم بچینیم، از اینا بیشتر از هر اسباب بازی دیگه استفاده میکردیم.