2777
2789
عنوان

چند شب پیش جاری هام خونه دختر خاله شوهرم دعوت بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قسمت زودتر بچه دار شدم رو درک نکردم!!! 

حالا دیگ زودتر بچهدار شدن هم کلاس داره😬  

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
ن اتفاقا خیلی کارشو دوس داشتم  خوبه بگهدک شوهرم بدونه من کاری نکردم

اینچیزا نیاز به اثبات نداره.

فقط اذیتت کننده ست، خصوصا که شما خودت رو درگیر فکر میکنی ، این موضوعاتِ هجو ،ارزش تاپیک زدن نداره.

تو خیلی ارزشمندی رها کن. موفق باشی.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
یعنی برادر شوهرت حرفای زنشو اومده گفته؟درک نمیکنم

ن عزیزم زنگ زد شوهرم گفت خونه فلانی که بودیم دور هم این حرفا رو زدن .خوب شد زنتو نیاوردی اعصابش بهم میریخت 

نگفته کی گفته گفت دور هم گفتن

همه برادر شوهرام زن دارن  اینم اومده گفته این حرفا رو زدن و بهتر شد زنتو نیاوردی  وگرنه ا ...

همینجا عاشقش شدم خیلی مرده اینو هواشوداشته باش چجوری تحویلش بگیر ک زنش کو....   ن      سوز بشه

حالا دیگ زودتر بچهدار شدن هم کلاس داره😬    

نه نداره اما وقتی توخونه ای چنتا جاری هستن ک یکیشون راحت وبی دردسر باردارمیشه وبقیه همش تومطبا دنبال درمانن صددرصد حسادت میاره خاهر من توحجله باردارشد طفلک نمیوونست ب این زودی میشه تمام دخترخاله هام کفروناسزا میگفتن چون ۳تا دختر خاام بچه دارنمیشدن باهامون قهرکرون باهاش دعواکردن چ شرایی درست میکردن حالا خاهرمن ایقد گریه میکرد کوبچه دارشده روز اول 

همینجا عاشقش شدم خیلی مرده اینو هواشوداشته باش چجوری تحویلش بگیر ک زنش کو....   ن  &n ...

همه برادر شوهرام انقدر مهربونن 

آقان ب خدا 

دستم درد میکرد انقدر زنگ میزدن ب شوهرم ببرش دکتر ما پولشو میدیم 

یا اعصابم خورد بود افسردگی داشتم یه برادر شوهرام بچه هامو گرفت 

یه جاریم خیلیییی عالیه دوسش دارم