2777
2789
عنوان

چند شب پیش جاری هام خونه دختر خاله شوهرم دعوت بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه برادر شوهرام انقدر مهربونن  آقان ب خدا  دستم درد میکرد انقدر زنگ میزدن ب شوهرم ببرش ...

توهم هیچ وقت ناراحتشون نکن نزار حرف زناشون گل کنه حسابشون روزناشون جدانگه دار برادرشوهر خوب نعمته

بخدا خیلی بده اذیت میکنن بقیه  منم خیلی اذیتم کرد جاریم

خاهرمن جاریش الان ۳۵ ساله بچه دارنشده چیزی نمیگفت دختر خاله های خودمون اذیت میکردن ۳ تادختر ی خالم خاهربودن بچه دارنمیشدن اینا زندگیشو زهر میکردن چون مادرشوهر خاهرم خاله دیگمون بود ومشترک بود بین اینا 

خاهرمن جاریش الان ۳۵ ساله بچه دارنشده چیزی نمیگفت دختر خاله های خودمون اذیت میکردن ۳ تادختر ی خالم خ ...

خدا خیرشون نده 

من بخاطر اذیت ها افسردگی گرفتم 

امیدوارم خدا صبر و آرامش بده ب خواهرت

خیلی سخته 

با همه وجود درک میکنم

خدا خیرشون نده  من بخاطر اذیت ها افسردگی گرفتم  امیدوارم خدا صبر و آرامش بده ب خواهرت خ ...

خیر نده ب حق علی آخرش یکی ازهمون نازاها باشوهرش رفیق شد باوجود داشتن شوهر توفامیل گندش دراومد افتضا شد خاهرم الان تودوساله خونه مادرمه میگه دیگه تحمل اینو ندارم  ببخشم 

خیر نده ب حق علی آخرش یکی ازهمون نازاها باشوهرش رفیق شد باوجود داشتن شوهر توفامیل گندش دراومد افتضا ...

واااااای خدا آرامش بده ب دلش 

خدا نابودشون کنه این آدمای بی شعور و خونه خراب کنو

واااااای خدا آرامش بده ب دلش  خدا نابودشون کنه این آدمای بی شعور و خونه خراب کنو

آره اگه بدونی دوتاش چ خانواده سرشناسی بودن چ اسمی تو منطقه داشتن اسم داییم طفلک سرشکسته شد جلو مردم