2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اي بابا. چرا اخه؟ نوه زياد دارن؟

ما دو تا بچه ایم یه برادر یه خواهر درسته مادر پسر دوسته فرق میزاره ولی جالبه پسر و عروس و نوه اش با اینکه تو شهر اوناست خیلی کم همو میبینن مادرم شاغل بود رو مای خودشه همیشه واسه خودش زندکی کرد بامن مثل غریبه هاست با همکاراش صمیمی تره با اینکه الان باز نشسته است حاضر نیست مثلا چند روز بیاد پیش من کمکم کنه دل بچم رو شاد کنه چون خودخواهه . پسرش پیششه یه بار درهفته شاید برن خونشون انگار اصلا بچه هاش و نوه هاش واسش مهم نیستن ولمون کرده به امون خدا. ما مجرد هم بودیم عین ویلون و سرگردونا تو کوچه بودیم چون مادرم سرکار بود هیچکی رو نداشتیم فقط حسرت زندکی مردم رو میخوردم 

مهمتریت درسشون رو با عمل نشون میدن بچه ها 

یعنی خوشحال شدن با یه شیرینی و نون گرم خالی

بعد ما طرف  بهمون هدیه میده میگیم چرا اینقدر ارزون و بی سلیقه؟

تو خونه خوب میگیم دکور  تکراریه

تو مهمونی میگیم چرا غذای ساده آوردن 

برا ازدواج میگیم بدون ماشین لباسشویی و ... نمیشه زندگی رو شروع کرد

و هزار سختی دادن و مقایسه دیگه

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
ما دو تا بچه ایم یه برادر یه خواهر درسته مادر پسر دوسته فرق میزاره ولی جالبه پسر و عروس و نوه اش با ...

اي بابا! پس اينجور كه معلومه نميشه عوضش كرد. از برادرت نمي توني كمك بگيري؟ به بچه زياد توجه كنه؟

اي بابا! پس اينجور كه معلومه نميشه عوضش كرد. از برادرت نمي توني كمك بگيري؟ به بچه زياد توجه كنه؟

نه من از مجردی رابطه ام بت برادرم خوب نبود رفت و امد ندارم ولی همیشه با پدرو مادرم  ارتباط داشتم تا اینکه فهمیدم انگار علاقه ای به منو بچم ندارن و از اینکه میریم خونه شون بیتفاوتن . منو شوهرم و بچم میرفتیم شهرستان شب میخوابیدیم صبح بیدار میشدیم میدیدیم هیچکی خونه نیست بچم می پرسید بابابزرگ کو مامان بزرگ کو؟ میرفتن سراغ خوشی های خودشون شوهرم میگفت فایدش جیه از یه خونه میایم یه خونه دیکه بازم تنهاییم دیکه کم کم رفت و امدم رو کم کردم دیگه نرفتم خونه مادرم بچم هم میگه خونه بابا بزرگ خوش نمی گذره دوست نداره بره حوصله اش سرمیره مادر شوهرم هم چسبیده به یه برادر شوهرم فقط با اون میره میاد تمام حرفاش فقط همون نوه شه.  ماها واسشون هیچی نیستیم 

نه من از مجردی رابطه ام بت برادرم خوب نبود رفت و امد ندارم ولی همیشه با پدرو مادرم  ارتباط داشت ...

خب پس هر جور شده يه دوست پيدا كني كه بچه هم سن و سال داره با هم برين. شما براي بچه اون يه خوراكي اسباب بازي چيزي بخرين اون واسه بچه شما.. اينجوري وضع بمونه اعتماد به نفسش مياد پايين

چند روز پیش پوشک  پسرم  تموم شده بود اصن نمیدونستم چکار کنم به دخترم که چهار سالشه بش گفتم بدو بیبین شاید مونده الماری  رو باز کرد گفت نه مامان نیستش چشمم خورد به پد بهداشتی خودم گفتم از هیچ خوبه بش گفتم اون پوشک خوردا رو بده میگه نیس مامان میگم عه اونا که مقابل چشاته میگه عه مامان اون که پوشک خودته 😳😑

❤فقط خدا❤
بچم خودش میبینه که اطرافیان ما نسبت به ما سردن بابا بزرگ و مامان بزرگاش سردن. بجه خودش میفهمه نیاز ن ...

عزیزمم خدا حفظش کنه و  کمکتون کنه 

کس بی کسان خداست ❤

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچم خودش میبینه که اطرافیان ما نسبت به ما سردن بابا بزرگ و مامان بزرگاش سردن. بجه خودش میفهمه نیاز ن ...

ببین درسته پدربزرگ مادربزرگا مهمن ولی اصل پدر و مادرن..خودتو شوهرت برا بچت کم نذارین

.چرا تنهاست پس تو و باباش کی هستید؟

تازه میتونی یه ابجی داداش براش بیاری ازتنهایی دراد