2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@baronnamnam ‍  کی باردار میشم؟

ازت میخام روزی 7 بار آیت الکرسی رو بخونی ب نیت بچه دار شدن 40 روز تکرار شه، مطمن باش سه ماه نکشیده یه نی نی خوشکل خدا بهت میده

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
عزیزم صورتت پاکه از وقتی ک حامله شدی اکنه ای چیزی نزدی؟ ترش و شوری و بیشتر دوس داری یا شیرینی؟ 

اینده شغلی وتحصیلیم چیه میشهههههههه

لحظه ی گذشتن ازتو...اخرین لحظه ی دیدااااار.....واسه توازتوگذشتم...همینومیگن یه ایـــــــــــــــثار.....😴😢این جمله ی پایانی یه اهنگه خیلی دوسش دارم😍
من ترش دوس دارم زياد نه صورتم جوش نزده فقط پاهام دوسه تا جوش دراومده

عزیزم حسم میگه بچت پسره، 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
اینده شغلی وتحصیلیم چیه میشهههههههه

ب خدا توکل کن، تو راه زیادی در پیش رو داری، سختی های زیادی جلوته، اگ تلاش زیادی کنی مطمن باش ب چیزی ک میخایی میرسی

کی عشقم میاد خاستگاری چیه سالی میاد  کی همو میبینیم

صبرت باید زیاد باشه، یه سال دیگ یا کمتر مطمن باش ب عشقت میرسی

یکیشون ب همین زودیا حل میشه، خدا بی جواب نمیزاره دعاهاتو

میشه بگی احساس همسرم نسبت بهم چی هست؟ ایا دلش پیش اون دختره هست؟ کی تهعد موندن میه؟ یا تهعد نمیده و جدا میشیم؟

میشه بگی احساس همسرم نسبت بهم چی هست؟ ایا دلش پیش اون دختره هست؟ کی تهعد موندن میه؟ یا تهعد نمیده و ...

عزیزم دلت پر آشوبه، داری هر روز زندگیتو واسه خودت تلخ میکنی، درسته زندگیت سخته ولی تو داری هر روز خودتو داغون میکنی، شوهرت شاید یه روز ب اشتباهاتی ک تو زندگی کرده پی ببره ولی الان نه، شاید چن وقت دیگ، ازت میخام فعلا صبور باشی، تعهد میده، ب خدا توکل کن فقط اما صبور و آروم هم باش! 

سلام عزیزم توروخدا جواب منو هم بده.ایا شوهرم کار پیدا میکنه و چقدر دیگه میره سرکار و خونه دار میشیم؟ ...

سر کارو ک میره ولی کارش انچنانی نیست خونه هم فعلا ن 

اگ ذهنتون رو اصلاح کنین✔مابقی زندگیتون سر جاش قرار خواهد گرف.