خانوما مثبت منفی بودن بی بی چک ربطی به کیست داره؟حالا متخصصه میگف ب خاطر کیستت بتات بالا رفته ایا اینم ربط داره؟بخدا کلافه شدم دیگه😔چند روزی بود از فکر بچه اومده بودم بیرون لک بینیم کمتر شده دردم کمتر شده امشب بی بی زدم این شد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این دکتری ک امروز رفتم دکتر عمومیه ولی تشخیصش تا الان برای من عالی گفت سونوهای مطبا معمولا ی چیز معمولیه برو بی بی بزن اگر مثبت بود بعد بیا بفرستمت سونوی بهتر بخدا یک تومن تا الان خرج کردم بفهمم لک بینیم از چیه
مگه پیش سونو شخصی نرغتی اینو دکترت انجام داده؟فعلا داروهارو اگه ظ میدونی نخور شاید ضررداشته باشه تا ...
این اخریه ک رفتم سونو تو مطبش بود.ی قرص کلا میخورم با فولیک اسید.دکتر امروز گف اگرم باشی مورد نداره امشبم بخوری تا فردا باز بیبی بزنم بعد برم پیشش ببینم چی میگه