2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 28 پست
مبارکه من که میگم مثبته انشاا... چون منم یه زمانی کیست داشتم ولی هیچ وقت مثبت کاذب نشد تنها وقتی که ...

منم تازه فهمیدم کیسته ولی امروز گفتن بتات ربطی به کیست نداره واس همین شک کردم بیبی زدم

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوبار سونو شکمی گفتن چیزی دیده نمیشه سونو واژینال زد گفت کیست گفتم پس چرا بتا بالاس گفت ممکنه از ...

براخواهرمنم دوقلو بود یکیشوتوپنج هفته تشخیص دادن جنین یکیشو کیست هشت هفته رفت سونو اون کیستم کیست نبود جنین بود تازه قلبم داشت

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
براخواهرمنم دوقلو بود یکیشوتوپنج هفته تشخیص دادن جنین یکیشو کیست هشت هفته رفت سونو اون کیستم کیست نب ...

این دکتری ک امروز رفتم دکتر عمومیه ولی تشخیصش تا الان برای من عالی گفت سونوهای مطبا معمولا ی چیز معمولیه برو بی بی بزن اگر مثبت بود بعد بیا بفرستمت سونوی بهتر بخدا یک تومن تا الان خرج کردم بفهمم لک بینیم از چیه

من میگم بارداری عزیزم مبارکه ربطی به کیست نداره

انشالله همین باشه ک میگی واسم دعا کنیز هی دلخوش میشم هی میزنن تو پرم دکترا

این دکتری ک امروز رفتم دکتر عمومیه ولی تشخیصش تا الان برای من عالی گفت سونوهای مطبا معمولا ی چیز معم ...

مگه پیش سونو شخصی نرغتی اینو دکترت انجام داده؟فعلا داروهارو اگه

ظ میدونی نخور شاید ضررداشته باشه تا دوباره سونو بدی

مگه پیش سونو شخصی نرغتی اینو دکترت انجام داده؟فعلا داروهارو اگه ظ میدونی نخور شاید ضررداشته باشه تا ...

این اخریه ک رفتم سونو تو مطبش بود.ی قرص کلا میخورم با فولیک اسید.دکتر امروز گف اگرم باشی مورد نداره امشبم بخوری تا فردا باز بیبی بزنم بعد برم پیشش ببینم چی میگه

این اخریه ک رفتم سونو تو مطبش بود.ی قرص کلا میخورم با فولیک اسید.دکتر امروز گف اگرم باشی مورد نداره ...

همیشه سونو شخصی برو خیلی بهتر و دقیق تره الان دقیقا همون هزینه ی شخصی رو ازت گرفته