2777
2789
عنوان

بنظرتون وزنم مناسبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب چتون شده فقط  لاغرها تاپیک میزنن....😡😡... من میخوام مثل شما ها لاغر بشم....😭😭😭😭😭😭 ...

لاغری هم مثل چاقی خوب نیست چون موقع مریضی خیلی ضعیف میشیم من خودم اینجوریم خیلی احساس ضعف میکنم

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

من قدم ۱۷۳

وزنم۵۵بودخیلییییی لاغربودم.یه کاری کردم الان۶۸کیلوشدم خیلی اعتمادبه نفسم بالارفته

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
کم کاری تیرویید  کم اشتهایی  کم خوری  فعالیت زیاد  کدومشو دارید ؟

قبلا ورم معده داشتم به خاطر اون وزنم پایین اومد قبل از مریضیم همیشه وزنم رو ۴۷کیلو ثابت بود.

پیشنهادی برا چاقی دارین؟

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
من قدم ۱۷۳ وزنم۵۵بودخیلییییی لاغربودم.یه کاری کردم الان۶۸کیلوشدم خیلی اعتمادبه نفسم بالارفته

میشه بگی چیکار کردی که وزن گرفتی؟

لاغری هم مثل چاقی خوب نیست چون موقع مریضی خیلی ضعیف میشیم من خودم اینجوریم خیلی احساس ضعف میکنم

الهی..🙏

منم وزنم بالاست اینم اذیت کنندست

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
الهی..🙏 منم وزنم بالاست اینم اذیت کنندست

من قبلا یه ترم از دانشگاه برا صبحانه سیب میخوردم که خیلی وزنم و آورد پایین بدون اینکه دوست داشته باشم شما هم امتحان کنین شاید لاغر شدین

من قبلا یه ترم از دانشگاه برا صبحانه سیب میخوردم که خیلی وزنم و آورد پایین بدون اینکه دوست داشته باش ...

ممنون خواهر

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
ممنون خواهر

خواهش😘😘

قبلا ورم معده داشتم به خاطر اون وزنم پایین اومد قبل از مریضیم همیشه وزنم رو ۴۷کیلو ثابت بود. پیشنها ...

به نظرم مغزها و سبوس برنج تو ماست و خامه و ....میتونه کمک کنه و شیرخشک ...ولی خوب از نظر سلامتی کربوهیدرات و شیرینی خوب نیس ...از جهتی هم خوشابه حال شما عزیزم همه دنبال لاغرین حتی منه ۵۴ کیلویی

به نظرم مغزها و سبوس برنج تو ماست و خامه و ....میتونه کمک کنه و شیرخشک ...ولی خوب از نظر سلامتی کربو ...

ممنون ازتون😍😘

لاغری به نظرم ۶۰ کیلو بشی عالیه منم ۱۶۰وزنم ۴۲ دوست دارم ۵۵کیلو بشم

نگا من میخورم خیلی

ینی غذام کمه اما یسره درحال خوردن خوراکی ام مخصوصا کاکائو ولی اصلاااا نمیره بالا الان شیش ساله یا ۴۷ ام یا ۴۵

ما در میان رقصیم ؛ رقصان کن آن میان را!
من همقد توام با وزن 52 آره لاغری یکم، ولی خب ب مرور خوب شی فک کنم....سخت نگیر گل من...

من ۶ ساله وزنم ثابته عزیزم یا ۴۵ کیلوعم یا ۴۷ 

خیلیم میخورم ینی کم غذام اما در طول روز یسره درحال خوردن خوراکی ام مخصوصا کاکائو ولی ازینام هرچی بخورم چاق نمیشم😂

ما در میان رقصیم ؛ رقصان کن آن میان را!