2777
2789

بنظرم یه کتاب درسی وا کن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

اینو نمی‌دونم ولی کلونازپام خیلی سریع جواب میده 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز بزاز ی سوال ازت بپرسم فرق خود ارضایی با رابطه ی جنسی چیه؟ 

فرقش خیلی زیاده ! شما خودتون متوجه سوالی که پرسیدید هستید؟

از جنبه ی فیزیکی مغز باید خیال و تصور کنه و این یعنی تصور کردن چیزی مثل س*کس به طوری که توهم اون رو در فرد ایجاد کنه خیلی متفاوت از زمانی هست که شما حداقل زحمت این تخیل رو نمی کشید

از جنبه ی روانی هم به مرور به شما احساس تنهایی و دوست نداشتنی بودن می ده چون شاید متوجه نباشید ولی دارید چیزی که اساسا به تنهایی انجام نمی شه تنها تجربه می کنید.

ببینید بدن شما خیلی باهوشه ! مثلا هیچ کس نمی تونه خودش وقلقلک بده ؛ چرا؟مگه همون کاری که بقیه می کنن روی خودت انجام نمی دی پس چرا قلقلکت نمیاد؟ چون بدن شما می فهمه که وضعت متفاوته ولی در خود*ارضایی همون و حس و برای شما ایجاد می کنه

ضمننا درصد هورمون اکسی توسین توی خودارضایی خیلی کمه بهتره خودتون تحقیق کنید.خیلی جاها نوشتن که می شه و حق هر انسانی هست که انجامش بده ولی در اصل مثل اعتیاده و شما رو توی خودش می کشه مثل سیگار ! که اولش قرار نیست بهش معتاد بشی ولی می شی!

آخیش خیلی حرصم گفتن این همه تایپ کردم نبینی :)

همین

این حرف منه و بیشتر از این نمی تونم تلاش کنم کسیو قانع کنم بهتره شما خودتون هم بیشتر تحقیق کنید! و بهتره ببینید کسانی که واقعا معتادش هستن و !و اینم درسته که در نهایت نظرات مختلفه

خدا جونم وِلم نَکن حتی اگه وِلِت کَردَم :) 

ناراحت نیستی اجدادت میمونن این نظریه خیلی وقته رد شده اون دانشمنده احمقی که این نظریه رو داد به میلیاردها انسان توهین کرد

از کجا اینو فهمید؟؟؟؟تراوشات ذهنش بوده 

اگه هرکی یه چیزی بپرونه منم میگم ما از موش خلق شدیم اخه مغز ش خیلی شبیه ادمه

کمی تفکر لطفا

یکی از ضررهای خود ارضایی عدم وابستگی زن ومرد به هم هست اگه خود ارضایی حلال بود چه لزومی داره مرد ون ازدواج کنن غیراز هزاران دلیل پزشکی که داره

اینه که باعث این میشه خانواده ایی تشکیل نشه وانقراض نسل

بعدش انسان در ارضا شدن نیاز به شریک جنسی داره حتی درخود ارضایی در رویا وخیال با شریکش ارضا میشه واین ینی این میل باید دوطرفه باشه زن ومرد

حتی درحیوانات نیز همینه نر وماده

وخود ارضایی ینی مخالف قانون بدن،طبیعت،انسانیت،و...و...

واسه هزاردلیل خدا هم نهی کرده....وگناه.....

یکم سیکتو بزن و برو بگیر بکپ 

پس معلومه ادب درستی هم نداری البته بعید نیست از افکار منسوخ شدتون....

بیشتر تحقیق کن حیفه بی دین بری اونطرف وبعد ببینی ای دل غافل هم خدایی هست وهم بهشت وجهنمی ولی فرصتی نیست .....