2777
2789

از این ادا و اصول ها و تجملات و تعارف ها 

وضعیف اقتصادی خوب نیست خدا نکنه یکی بمیره از مکه بیاد بزاد عروسی کنه ، برای اینکه بد نشه باید اطرافیان سنگ تموم بزارن  و تازه همه هم توقع دارن .

وقت و بی وقت ابراز دلتنگی و خراب شدن سر همدیگه  

عملا همه ی عالم میدونن روابط مثلا عروس با خانواده ی شوهر یا داماد با خانواده ی دختر  یا جاری ها با هم یا خواهرشوهرا  خوب و جالب  نمیشه یا اینکه همه میدونن داماد پسر نمیشه و عروس دختر نمیشه اما هر دو طرف در ظاهر خودکشی میکنن وای تو عروس مایی دخترمی  اونم میگه وای اره من دخترتم و بعد هزاران دعوا و دلخوری 

چه فرهنگ رومخی  هست حد نگه داشتن بلد نیستیم خودمم نیستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا حالت عقب افتادگی داره ...

اصلا خیلی زشته 

سر همه تو زندگی همدیگه هست 

لامصب چرا اینجوریه 

اسایش  گرفته شده 

هر کس بشینه  تو خونه ی خودش 

و رفت و آمد هم اگر خواستن و اگر شد نکه به زورررر 

من از خیلی از بخش های فرهنگ ایرانی بدم میاد😂

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

وای وای دقیقا حرف دل منو زدی.از زیارت اومدیم هر کی هر ساعتی دلش میخواد تنهاییی بلند میشه میاد خونمون.یه هفته نخوابیده بودیم تو مسافرت یه هفته هم باید اینارو رد میکردیم.فکر کن انقدر شعور ندارن همشون جمع شن با هم بیان کار ما هم راحت شه.اخرش انقدر مامانم سر پا مونده بود یه هفتس سر درد گرفته

وای حرف دلمو زدیییی،من شهرمون خیلی کوچیکه خداروشکر اونجا زندگی نمیکنم وگرنه دیونه میشدم،پدربزرگم یه کشاورز ساده بود زمانی که فوت کرد عمه هام میگفتن سالگرد هم باید مداح بیاریم😐بابام عصبی میشد میگفت نکنید این کارا رو یا میگفتن تاج گل و پک میخوایم درست کنیم عصبی میشد میگفت پدر من چی داشته که الان دارین اینطوری میکنید میگفتن زشته جلو مردم آخه کدوم مردم؟

یا همین عروسیا بنظرم همش خرج اضافیه بعدشم تا یک سال راجب عروسیت نظر بدن

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اصلا خیلی زشته سر همه تو زندگی همدیگه هست لامصب چرا اینجوریه اسایش گرفته شده هر کس بشینه تو خونه ی ...

دقیقا 👌👌

گناه گردن عیبت دروع تهمت زدن بدتره یا همون دوری 

اخرش اون دنیا میگن چقدر گناه کردی چقدر عمل صالح 

ببشتر انگار دنبال قصه و داستان اند ما ایرانیا اکثرا تو زندگیمون  هدف نداریم و فقط بهم می پریم و گیله و قر

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین عروسی و مکه ای و .... اینارو قبول دارم و خودم هم میرم

ولی برای فوت واااااقعا ظلمه پاشی بری

طرف خودش عزاداره خودش هنوز توی شوکه بابا اصلا طرف یهویی مرده شاید پولی ندارن اخه

اینهمه خرج الکی؟؟؟ نصف نصف نصف همون خرج رو بدن نیازمند بخدا ک ثوابش بیشتره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

این تاپیکت هم حرف حسابه ❤️

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

متاسفانه یه سری اراجیف شده سبک زندگی ما ...

همه‌شم از این میاد که مدام سرمون توی زندگی همدیگه ست

یکی هم بخواد از این دور باطل بزنه بیرون، بقیه له‌ش می‌کنن

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️