2777
2789

کل لباس های ب۱چمو دادم ب زنداداشم ک بارداره.دوساک شدبعدش پشیمون شدم اخه بچع خودم لباسشو کثیف کردلباس دیگ ای ام نداشت قراربودبریم جایی چن بارگفتم لباس مانی رو(بچه اولشو)بیاره اگ میشه بپوشم ۱ ساعت ب بچم بچش از بچم بزرگه .ولی پشت گوش انداخت نیاورد منم ناراحت شدم تاحالا هم چیزی بهم نداده حتی چن بارم بی لباس شده نداده.منم مجبورشدم لباس خودبچموبشورم باکلی دنگ فنگ خوشکش کردم پوشوندم.حالا خیلی پشیمونم ک چرا کل لباس های بچمودادم حتی لباس های یادگاریشو ک روزی ک فهمیدم باردارم خریدم.لباس هامم کلا نوبود کلا یکی دوبارپوشوندمشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عاقل کند کاری.....

دیگه پشیمونی فایده نداره

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا

چرا همشو دادی.

فقط چند دست می‌دادی 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

دیگه لباسهایی که هنوز سایزشه رو نمیدادی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
عضو شدی اینو بگی؟😂😂 آدم چیزی که نیاز داره نمیبخشه  اگر بخشید دیگه پس نمگیره

با دقت بخونی نوشته. برای الانه بچش لباس قرض میخواسته از بچه ی بزرگ اون

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉

وقتی چیزی به کسی دادی واقعا زشته دوباره پس بدی . حالا جو گیر شدی ادا  لارج هارو در آوردی دیگه بهش فکر نکن  برو لباس نو بخر برا بچه ات

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)