2777
2789
عنوان

لباس های بچمو دادم ب زنداداشم ولی بعدش پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی چیزی به کسی دادی واقعا زشته دوباره پس بدی . حالا جو گیر شدی ادا  لارج هارو در آوردی دیگه ب ...

ن دیونم پس بگیرم حرصم گرف چیشد ک یهودادم حتی ۱ دس هم نگه نداشتم

بچه خودت چند سالشه     بگو فلان لباس رو دوست داره ازش بگیر 

دختر من کوچیک بود یدونه کوله داشت و یه عروسک دادم خواهرم برا بچه اش   دخترم الان بزرگه هنوز میگه     بااینکه بعد از چند سال گرفتم ازش  

زن داداشمم ،،،، لباس بچه مو بهش دادم  رفت زد جلو داداشم گفت یعنی میگن تو نداری لباس بخری   ولی شوهر او داره 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
ببین منم از جو گیریا داشتم ول کن دیگه تجربه شد واست دیگه حو نگیرتت و طرفت رو بشناس حتما 

اره.دیگ تجربه شد بهش گفتم بازم بگیرم میدم کلی کافشن سرهمی زمستونی سوشرت اینا میدم ولی دیگ نمیدم ولی خودش واقعا احتیاج داشتم واس ۱ساعت نداد

بچه خودت چند سالشه     بگو فلان لباس رو دوست داره ازش بگیر  دختر من کوچیک بود یدونه ...

ن زنداداشم خودش ازم خاسته.وضع مالیشونم خیلی خوبه دوتاماشین چن تاخونه درامدشونم خیلیی بالاس.حتی ازم لباس بارداریمم خاسته.ولی خودمن بااینک وضع مالیم خوب نیس ازکسی چیزی نمیگیرم مگ اینک مجبورشم

هیچجچچچچچ وقت اگر چیزی رو دادید به کسی نه اسمشو بیارید نه پس بگیرید کسی ادم رو مجبور نکرده که ...طرف ...

مگ من گفتم قراره بگیرم فقط حالم بدشد دیدم وقتی ک خودم واقعا ب چیزی نیاز دارم و نداد

خودشون ازما پولدارترن عزیزم وضعشون خیلی بهترازماس

من اگه بدم به فقیر می دم تا بعد ناراحت نشم از دادنش!!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤