2777
2789
عنوان

بیایند بگید بچه که بودین چه کارای بدی کردی 🥳🤭🤗😃

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 219 پست
وای چه بد . عزیزم...حتما خیلی نگران وسایلت بودی اون ایام. هنوزم همینجوره؟

خداروشکر از اونجا رفتیم . کارای زشت دیگم میکرد .ک نگم بهتره. کلی نذر و چله گرفتیم بالخره راحت شدیم .ولی اخلاقش هنوزم همونه .میاد خونمون همه اماده باش هستیم نامحسوس 😂زیر نظرش میگیریم

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
دکتر بازی با تموم پسر فامیل😢😧😨😨😨😢😢😢😢😢

وای منم از این کارا کردم الا میبینمشون خجالت میکشم😁😂😂😂اصلا اون باسنشون ک میاد جلوچشم میگم خدایا کاش اینو دیگه من نبینم ینی الا یادشه😁😂😂

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظهرتابستون،وانتی اومده بود،ضایعات میگرفت،گوجه سبزمیفروخت،منم اومدم خونه،دیدم همه خابن،دمپاییاروجمع ک ...

ایول😂😂😂

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
احیانا امضاتم ربطی به اون ماجرا نداره؟😅😁

😂😂نه

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
مامانم می خواست ماکارونی درست کنه خب سویا هم قاطی موادش می‌کرد. منم که خیکی. مامانم مواد رو قاطی کرد ...

بیچاره کلیم مالیده بود. صورتش شده بود عین بوم نقاشی 😂😂😂

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
دیده بودم‌مامانم‌سر مرغ رو بریدش منم یبار مامانم خواب بود جندتا جوجه داشتیم با کارد میوه خوری سریکیو ...

😐😐😐چه دلی داشتی

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
وای منم از این کارا کردم الا میبینمشون خجالت میکشم😁😂😂😂اصلا اون باسنشون ک میاد جلوچشم میگم خدایا ...

وای من خیلی بد بود😤😤😤😤😤😤ولی ریلکس ام الان😃😃😃😃😃😃😃

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

خواهرم خیلی مظلوم بود.میخواست بره اردو رفته بود کلی خرید کرده بود منم مثل گربه نشسته بودم جلوش میگفتم بده اونم نمیاد همش میگفت فردا جلو دوستام خجالت میکشم.زود رفتم دراز شدم پتو کشیدم رو خودم یعنی خوابم اونم وسایلش را جمع کرد آماده گذاشت پشت در حال که چیزی جا نمونه بعد ک خوابید آهسته رفتم هر چی چاقاله(گوجه سبز) داشت را خوردم ی هفت هشتا گذاشتم براش از اردو ک اومد اینقدر گریه کرد تا مامان اومد منو زد

وای من خیلی بد بود😤😤😤😤😤😤ولی ریلکس ام الان😃😃😃😃😃😃😃

من هر بار میبینم خجالت میکشم😁😂😂😂

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

[QUOTE=167318320]ایول😂😂😂[/QUOT

مامانم و خالم میرفتن کلاس امپول زنی من و دخترخالمم میرفتیم تو اون اتاق باسنای همو سوزن میزدیم انقدرم درد داشت کرم داشتی از این کارا خیلی کردی افتصاح ترشم کردیم😂😐

خواهرم خیلی مظلوم بود.میخواست بره اردو رفته بود کلی خرید کرده بود منم مثل گربه نشسته بودم جلوش میگفت ...

چاقاله با گوجه سبز فرق میکنه😁چاقاله بادوم نرسیده اس گوجه سبز گوجه سبزه😁

من داشتم با جوجه ام بازی میکردم.بعد دیدم یه گربه ی بدجنس داره نگاه میکنه.پریدم بالا گربه را پیش کردم ...

😂😂😂😂😂😂