2777
2789
عنوان

بیایند بگید بچه که بودین چه کارای بدی کردی 🥳🤭🤗😃

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 219 پست
عزیزم منم پدربزرگم فوت کرده میخواستم حالمون یه ذره بهتر شه 😞😊

منم مادربزرگم ک مثل مادر دوستش داشتم ۵ روزه رفته

خیلی ممنونم عزیزم الان بهترم حالم عوض شد

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ربط نداره ولی خندهداره 

اجیم کلاس دومه  سوال توی کتاب نگارش دات نوشته بودن اگه دوتا بال داششتی چیکار میکردی اجیم نوشت مثل کبوتر ها پرواز میکردم و ماشین هارا کثیف میکردم 

خخ

خوبه من دیدم سوالو پاکش کردم 

نه تقصیر خودش بود گفت بیا دکتر بازی😄 دلت شاد باشه عزیزم🌹

خوب کردی انتقام خودمونو از پسرا تو ی تنه گرفتی 😂😁

همچنین عزیزم

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
نه تقصیر خودش بود گفت بیا دکتر بازی😄 دلت شاد باشه عزیزم🌹

وااایی دکتر بازیو که اصلا نگو😂😱

من شلوار پسرعمم هم کشیدم پایین سوزنش زدم

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳
پس تجربه مشابه داریم   خداییش خیلی حال داد الان برا خودش مردی شده میبینمش میگم کاش یادش نباشه ...

واااااایی بهخدا منم همینطور همش بام که حرف میزنه فک میکنم نکنه الان بگه یادته بچه که بودم شلوارمو کندی😂😂😂😂😂

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳
بچه که بودم داشتم همینطور تو حیاط راه میرفتیم دیدم یه چیزی زیر پامه پامو برداشتم دیدم جوجمو زیر پام ...

من داشتم با جوجه ام بازی میکردم.بعد دیدم یه گربه ی بدجنس داره نگاه میکنه.پریدم بالا گربه را پیش کردم وقتی اومدم پایین دیدم جوجه زیر پام پرس شده بود🤦

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من داشتم با جوجه ام بازی میکردم.بعد دیدم یه گربه ی بدجنس داره نگاه میکنه.پریدم بالا گربه را پیش کردم ...

واااااای خیلی بده😑

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
شب خواهرم برنامه فرداش را  گذاشت داخل کیفش خوابید،آروم رفتم با کتابهای  دیگش عوضشون کردم ف ...

😂😂😂😂من با داداشم اینکارو کردم کتکم خورده بود😂

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳
چی مثلا🤔🤭

از آتیش زدن کاها بگیر تااااا از این حصار تا اون حصار پریدن🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من یکبار موتور روشن کردم برادرم و خود دختر عموم نشوندم ترکم رفتیم رو جری با موتور کله ملق شدیم رو زم ...

وای دانشجو بودم.پارک بودیم رفتم موتور سواری.دور اول خوب بود دور دوم نمیدونم چی شد دیگه اختیار موتور از دستم در رفت.اول از وسط سفره یه سری رد شدم بعد هم موتور را به زور نگه داشتم که نیفته تو زاینده رود😁😅🤦

بعد نمیدونم با چه اعتماد به نفسی پاشدم سوار شدم ادامه دادم😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم