2777
2789
عنوان

بیایند بگید بچه که بودین چه کارای بدی کردی 🥳🤭🤗😃

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 219 پست

حالا یکیم من بگم یکم چندشه ولی خب میگم😁داداشم کوچیک بود بعد کتاب ریاضیمو مشقامونوشته بودم گزاشتم کنارش داشتم بازی میکردم مامانم اومده بود عوض کنه ک داداشتم جیش کرده بود خلاصه ریخته بود رو کتابم منمکدیگه نمیشد بکنمش چون مشق نوشته بودم گزاشتم بغل بخاری خشک شد بردم مدرسه فرداش معلممون اوند دستشو هی میکشد روش میگفت چی ریخته ایجاا منم گفتم هیچی خانوم قیمع😁😂😂

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم می خواست ماکارونی درست کنه خب سویا هم قاطی موادش می‌کرد. منم که خیکی. مامانم مواد رو قاطی کرد یه ذره اضاف اومد منم خر ذوق شدم قبلمه رو گرفتم دستم شروع کردم به خوردن. بعدش دختر عموم که بزرگه اومد خونمون منم گفتم ریحانه سویا می خوری خیلی خوشمزس گفت نه نمی خورم  بعد گفتم شاید خجالت میکشه اومدم دستمو پر مواد کردن یهو اومدم از پشت چپوندم تو دهنش با همون دستایی که توی دهن خودمم کرده بودم.😂😂😂😂

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 

دیده بودم‌مامانم‌سر مرغ رو بریدش منم یبار مامانم خواب بود جندتا جوجه داشتیم با کارد میوه خوری سریکیو بریدم بعد دستم خونی شد ترسیدم رفتم بالا سر مامانم بیدار شد منو دید👀