2777
2789
عنوان

لباس کاموایی شوهرم رو بخاری سوخت 😥

2397 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

لباس کاموایی شوهرم دو رنگی بنفش مشکیه شستم خواستم یکم خشک بشه بعد بندازم رخت آویز بخاری یه قسمت هاییش رو سوزونده نارنجی شده 

هیچ راهی برای برطرف کردنش نیست؟ 

خیلی خوشگل بود حیف شد چند ثانیه موند رو بخاری سوزوندش 😞

اگه راهکاری سراغ دارید خواهش میکنم بگین ❤

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

فک نکنم راهی باشه دیگه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

زرد شده یا سوخته؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار بقیه اشم بسوزه کلش یه دست نارنجی بشه 😐

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
منم قبلا خیلی این اتفاق سرم میومد،این عادتمو ترک کردم ببین میشه بدی رنگ رزی؟؟

جایی سراغ ندارم از طرفی دو رنگ هم هست 

نه دیگه راهی نیست متاسفانه منم پتو شستم گذاشتم رو بخاری حواسم پرت شد یه کمش زرد شد اَ اعصابم خورد شد 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
اخه چه راهی میتونه باشه دختر  نه اخه تو به من بگو راهی هم مونده  مگر اینه رنگش کنی  ...

😔😔😔

تو گوگل سرکه سفید گفت بزنید نزدم نمیدونم تاثیر داره یا نه بدتر میشه 

لباس رو بخاری ننداز مخصوصا بافت رو...حالا نسوزه هم شل میشه

اشتباه کردم خواستم زودتر خشک بشه فردا میخواد بپوشه نم نداشته باشه 

دختر من لباسش اینجوری شده.تو نت نوشته بود ابلیمو یا سرکه صنعتی بزنین جاهای سوخته بعد یه ربع بشورید

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم