کدوم شهر هستش و زمین چقدر ..اگه پرده و و شوفاژ و آسانسور هم حساب کنی متری ۴۳۰۰
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شوهرم آرماتور بنده، (اسکلت ساختمون میزنه) متری 120 تا 130 هس بدون بتن و..
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
شوهرم انبوه سازه اگه بخوای خوب بسازی متری چهار و نیم پنج در نظر داشته باشین . یه پیشنهادم داد که بجای هزینه ساخت یه زمین دیگه بخرین فعلا بزارین بمونه که همون زمین بعدا دوتا خونه براتون میسازه
زمين ٣٠٠ متره يه اپارتمان دوخوابه بوشهر عزيزم ممنون
قیمتها اونقدر تو شهرها فرق نمیکنه مهم سازه و وسایل مصرفی هستش .جنس خوب و متوسط
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
نمیدونم عزیزم ولی فک کنم همین اسکلتش با بتنش یه نزدیک 70 بیوفته پاتون،