2777
2789

يه زمين داريم ميخوايم بسازيم براي اجازه دادم

فعلا يه واحد 

ميخواستم ببينم كسي ميدونه الان حدودا متري چند در مياد؟؟؟

و وام چقدر ميشه گرفت

تهران نيستم 

🐣

کدوم شهر  هستش و زمین چقدر ..اگه پرده و و شوفاژ و آسانسور هم حساب کنی متری ۴۳۰۰

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم آرماتور بنده، (اسکلت ساختمون میزنه) متری 120 تا 130 هس بدون بتن و.. 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بتن یه سقف 100 متری فک کنم یه 6700 هس 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
من شوهرم آرماتور بنده، (اسکلت ساختمون میزنه) متری 120 تا 130 هس بدون بتن و.. 

ممنون عزيزم

اطلاعاتي نداره در مورده اينكه حدودا متري چند ميشه 

اپارتمان خام برا اجاره

يه اپارتمان معمولي

🐣

شوهرم انبوه سازه اگه بخوای خوب بسازی متری چهار و نیم پنج در نظر داشته باشین . یه پیشنهادم داد که بجای هزینه ساخت یه زمین دیگه بخرین فعلا بزارین بمونه که همون زمین بعدا دوتا خونه براتون میسازه

زمين ٣٠٠ متره  يه اپارتمان دوخوابه  بوشهر عزيزم ممنون

قیمتها اونقدر تو شهرها فرق نمیکنه مهم سازه و وسایل مصرفی هستش .جنس خوب و متوسط 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
شوهرم انبوه سازه اگه بخوای خوب بسازی متری چهار و نیم پنج در نظر داشته باشین . یه پیشنهادم داد که بجا ...

ممنون عزيزم

چندتا زمين داريم كه ارث رسيده به همسرم 

گفتيم كم كم شروع كنيم ساختن

🐣

نمیدونم عزیزم ولی فک کنم همین اسکلتش با بتنش یه نزدیک 70 بیوفته پاتون، 

شوهرم انبوه سازه اگه بخوای خوب بسازی متری چهار و نیم پنج در نظر داشته باشین . یه پیشنهادم داد که بجا ...

ميشه از همسرتون بپرسيد يه اپارتمانرمعمولي حدودا متري چند ميشه

🐣