2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال 93 عمل کردم اصلا راضی نیستم از رو به رو هنوز بزرگه از نیم رخم خیلی بد شده ،کلا اعتماد بنفسمو گرفته ،صورتم ظریف بینیم بزرگ ،خیلی دوست دارم باز عمل کنم ولی هزینه ها واقعا خیلی نجومی شده چند تا دکتر مد نظرم بود ک کاراشون ب نظرم خوب بود ولی از بین قیمتا اونی ک مناسب تر بود رو انتخاب کردم برم مشاور ببینم چی میگه 

من سال 93 عمل کردم اصلا راضی نیستم از رو به رو هنوز بزرگه از نیم رخم خیلی بد شده ،کلا اعتماد بنفسمو ...

منم خیلییییییی ناراضیم الانم که قیمت‌ها نجومی قیمت دکتر بصام خوبه ولی نمونه ترمیمی کمه منم نمیتونم برم مطب گردیه فعلا موندم بودجه من زیر بیست تومنه

منم خیلییییییی ناراضیم الانم که قیمت‌ها نجومی قیمت دکتر بصام خوبه ولی نمونه ترمیمی کمه منم نمیتونم ب ...

والا دکتر بصام رو ندیدم کارشو ،دکتر خشایار احمدی کارش واقعا فوق العادست ولی ترمیمی سی و خورده ای هست ،منم وقت مشاور گرفتم از دکتر علی شهابی ترمیمی پانزده حالا اینستا سرچ کن ببین کارشو