2777
2789
سوال منم هست، کسی هست ناراضی باشه؟ من بینیم مشکلی نداره دوست داشتم کوچیکتر باشه، میخواستم عمل کنم م ...

اگه جونونیتو دوست داری و مشکل حاد ندارن بینی است بخاطر اعصاب خودت وخانوادت عمل نکن ازمن نصیحت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جونونیتو دوست داری و مشکل حاد ندارن بینی است بخاطر اعصاب خودت وخانوادت عمل نکن ازمن نصیحت

صورتم کوچیکه اگر بینیم کوچکتر باشه قشنگتره، اما واقعا عیبی نداره، منصرف شدم اما

صورتم کوچیکه اگر بینیم کوچکتر باشه قشنگتره، اما واقعا عیبی نداره، منصرف شدم اما

آره عزیزم منصرف شود من الان تو سن ۲۳سالگی افسردگی گرفتم اصلا من این تاپیک های بینی و میزنم که بلکه دو نفر پشیمون بشن از اتفاق های بدی که خدا نکرده براشون بیافته مثل خودم که پشیمونم 

آره عزیزم منصرف شود من الان تو سن ۲۳سالگی افسردگی گرفتم اصلا من این تاپیک های بینی و میزنم که بلکه د ...

دکترت چی گفت بدون هزینه ترمیم نمیکنه؟ مال من یه شهر دیگس و اینکه دیگه حوصله عمل ندارم گفته هزینه نصف میگیرم ترمیم میکنم بهشم دیگه اعتماد ندارم

سرنوشت بد نوشت ...
دکترت چی گفت بدون هزینه ترمیم نمیکنه؟ مال من یه شهر دیگس و اینکه دیگه حوصله عمل ندارم گفته هزینه نصف ...

ترمیم میکرد ولی نخواستم دوباره برم پیشش چون دفعه اول کلی خرابکاری کرده بود تو تنفس وظاهر بینی ام

هی خواهر داغ دلم تازه شد 

منم چندسال پیش عمل کردم چون عیب بزرگی داشت و محبور بودم ولی بعد عمل یه اتفاق بدی افتاد که حتی یاداوریشم عدابم میده چه برسه گفتن و نوشتنش دماغم الان بده خیلی بد همه روزهایی که به خاطرش زجر و غصه کشیدم از جلو چشام رد میشن حالم بده شرایط عمل ندارم پولش گرونه در ثاتی اطرافیان مخالف سرسخت میکشن منو اگه اسمشو بیارم 

کاش یه دکتر ارزون و کاربلد گیر بیاد و اطرافیان راضی بشت 

من با دکتر بابک محی عمل کردم خیلی ناراضییمممم 

قبل از عمل کلی شور و شوق داشتم همه بهم میگفتن عمل کنی خیلی بینیت خوشگل میشه ولی اصلا اونی نشد که میخواستم جز افسردگی وپشیمونی برام هیچی نمونده   😭😭😭😭😭

منم اصلا از عملم راضی نیستم هم مشکل تنفسی داشتم هم ظاهری الان بعد عمل بهتر نشده که هیچ متاسفانه بدتر هم شده ولی دکتر میگه بینیت مشکلی نداره میگم بابا نمی تونم نفس بکشم دوساله میگه آلرژی داری واصلا گردن نمی گیره حوصله شکایت وشکایت کشی هم ندارم اصلا وقت برای معاینه ام نمی ذاره آخرین بار اونقدر برخوردش بد بود بیا و ببین موقع عمل کلی تحقیق کنید بعد برید برای عمل چون دیگه هیچ جوره درست نمیشه الان من بینی کج و کوله بامشکل تنفسی شدید دارم اعتماد بنفسم نصبت به قبل عمل کلی پایین اومده،من که نمی بخشمش 

«اللهم عجل لولیک الفرج»