2777
2789
عنوان

آی اَم موریتانیایی😑✋

157 بازدید | 18 پست

در کشور موریتانی در غرب آفریقا چاق بودن یک ویژگی مثبت است و زنان هرچه چاق‌تر باشند زیباتر بحساب می‌آیند!

ملکه زیبایی در موریتانی بر همین اساس انتخاب و معیار انتخاب همسر نیز در همین چاق بودن خلاصه می‌شود! چاق بودن برای دختران موریتانی و آینده آن‌ها حیاتی و بسیار مهم است، زیرا اگر دختری لاغر و نحیف باشد، شانس زیادی برای داشتن یک ازدواج موفق نخواهد داشت. از این روی، دختران موریتانیایی از کودکی به کمپ‌های چاق شدن اجباری می‌روند و این یعنی آغاز یک چالش برای دختران موریتانی که جسم و فکر آن‌ها را هم زمان تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.

۱۶۰۰۰ کالری در روز، نوشیدن۲۰ لیتر شیر شتر و دوکیلو گرم ارزن روزانه برای یک کودک!  

پ.ن : من مطمئنم موریتانی بدنیا اومدم ولی کسی به روم نمیاره😢

خیلی باحالی😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ موریتانیا وطنمه پاره تنمه...منو تبعید کردن اینجا  

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

منم یه دوست موریتانیایی داشتم البته کامل مطمین نیستم حسابی چاق بود حامله بود اصلا مشخص نبود چون غیر ازاون تپل وچاق بود میگفتن ک تو فامیلشون هرچی چاقتر باشی جذابتری 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊