2777
2789

برای یکی از اقوام که دبیرستانه میپرسم 

درسش خوبه حتی راهنمایی خیلیی خوب درس میخونده 

اما الان تو دبیرستان میگه حس و حال درس خوندن ندارم 

اگه تو اقوامتون کسی از مشاوری راضی بوده لطفا بهم معرفی کنید تا بهش بگم 

خودتون واسش پیشنهادی ندارین ؟چطور دوباره شور و شوقش واسه درس خوندن برگرده و مثل قبل بشه ؟

با احترام خودم   

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازدهم تجربی

خب هنوز وقت داره آزمون شرکت می کنه؟! کلا نسبت به درس بی انگیزش یا فقط کنکور؟! دخترن یا پسر؟! 

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه. 
خب هنوز وقت داره آزمون شرکت می کنه؟! کلا نسبت به درس بی انگیزش یا فقط کنکور؟! دخترن یا پسر؟! 

نه هنوز گفت بعد امتحان نوبت میخواد شرکت کنه 

این طور که میگفت هر دو البته بی انگیزه بودنش فک کنم به خاطر بی هدف بودنشه

دختر

نه هنوز گفت بعد امتحان نوبت میخواد شرکت کنه  این طور که میگفت هر دو البته بی انگیزه بودنش فک ک ...

عزیزم شاید مشکل درسی داره توی تشریحی منظورمه.

اگر این نیست درخواست بده من شماره یه مشاور خوب و می دم. 

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه.