الان نهار آبگوشت خوردم بعد یک ایوان آب بعد ببخشید عذر میخوام رفتم دستشویی متفوع م با سوزش مثل تیغ برنده دفع شد حتی توی شکمم میسوخت بعد نور گوشیو انداختم دیدم یک قسمتش خونه با خودم گفتم نکنه پریود شدم اما موعدم نبود و از قسمت متفوع اومده بود تو آینه رفتم دیدم تا مطمئن شم از اون ناحیس بعد دیدم از داخل ناحیه متفوع خونه داره میاد .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جدا ؟من الان دوتا نوار روزانه گذاستم با شورت تنگ تا گرم بشه رفتم زیر پتو
نه گلم اشتباهه.زخم شده دهانه مقعدت سه روزه خوب میشه.زخمه .دسشویی هم رفتی با اب گرم بشور.شربت انجیر هم بخور که راحت تربری دسشویی زخمش بدترنشه.ومدام چربش کن.روغن نارگیل بزنی سریع جوش میخوره
نگران نباش مال اینه چسبیده بهش بعد شقاق خونریزیش زیاده .چیز خاصی نی فقط مراقبش باش چون جاش حساسه هم بزرگتر نشه زخمش همم عفونت نکنه من یه ماه پیش اینجوری شدم