2777
2789
عنوان

درمان ناباروری با طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 28 پست
آره میدونم اما واقعا انتظار سخته😥 علائم سردی رحم همون تنبلی تخمدان و بهم ریختن پریودیه؟

بله، من عجله کردم، نصفه انجام دادم، اسفند باردار شدم، فروردین سقط شد، در کنار طب سنتی، پزشک متخصص هم برو حتما، غذا هم فقط گرمی بخورید، ان شاالله مامان میشی

عزیزم 40 روز چیزی نیست  حالا که رفتید و هزینه کردید طبق دستور خود دکتر انجام بدید درمان نابار ...

هنوز داروهاشو نگرفتیم میدونم هزینشونم زیاد میشه. آخه مطمئن نیستم بتونیم همه اون کارهایی ک گفته رو انجام بدیم😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز داروهاشو نگرفتیم میدونم هزینشونم زیاد میشه. آخه مطمئن نیستم بتونیم همه اون کارهایی ک گفته رو ان ...

عزیزم اگه تردید دارید اونو نگیرید برید مرکز ناباروری

ما خودمون همین. کارو کردیم. گفتیم اگه از کتر نتیجه نگرفتیم بعد میریم سنتی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بله، من عجله کردم، نصفه انجام دادم، اسفند باردار شدم، فروردین سقط شد، در کنار طب سنتی، پزشک متخصص هم ...

خودم اگه چسبندگی لوله رحمی نداشته باشم مشکلی دیگه ندارم شوهرم هنوز یخورده ضعیفه.

طب سنتی اصلا داروهای متخصص رو قبول نداشت گفت هرچی بهتون داده بریزین دور😐

جاری من رفت همش الکی بود بدتر مریض شد از بس گرمی بهش داده بود یرقان گرفت بستری شد .دکترا بعضی وقتا ن ...

والا بهترین متخصصهای شهرمون رفتیم دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنیم

والا بهترین متخصصهای شهرمون رفتیم دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنیم

تازه یک ساله غصه نخور انشالله باردار میشی انقد طبیعیه .منم نی نی می‌خوام ولی ماه دیگه دعا کن زود باردار شم وگرنه دوباره پشیمون میشم .

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
عزیزم اگه تردید دارید اونو نگیرید برید مرکز ناباروری ما خودمون همین. کارو کردیم. گفتیم اگه از کتر ن ...

کدوم مرکز ناباروری رفتین شما؟

آخه من تهران نیستم تو این شرایط کرونایی هم سختمونه هی بریمون بیایم

کدوم مرکز ناباروری رفتین شما؟ آخه من تهران نیستم تو این شرایط کرونایی هم سختمونه هی بریمون بیایم

ابن سینا

بله راه دور سخته حق دارید

عزیزم یک سال اقدام داشتید و نشده حتما مشکلی هست

وقتی فعلا شرایط درمان پزشکی رو ندارید همون طب سنتی رو دقیق انجام بدید

یک سال نشده دو ماهم روش

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

خیلی استرس گرفتی من شنیدم اگه استرس داشته باشی که حامله نشی واقعا نمیشی وقتی ریلکس باشی و بیخیال بهتره یه خانواده دوازده سال بچه دار نشدن یکی رو به فرزند خواندگی گرفتن دیگه بی خیال بچه شده بودن استرس هم نداشتن یک سال بعدش خانومه باردار شده بود .همش به خاطر استرس بوده .شمام انشالله مادر میشی امسال هر چی خیره پیش میاد اصلا نترس

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
خودم اگه چسبندگی لوله رحمی نداشته باشم مشکلی دیگه ندارم شوهرم هنوز یخورده ضعیفه. طب سنتی اصلا داروه ...

نه همزمان پیش برو، یعنی هم ویتامین بهش بده، هم گرمیجات و مغزیجات، خودتم بادکش بری، چسبندگی لوله هات درست میشه

خیلی استرس گرفتی من شنیدم اگه استرس داشته باشی که حامله نشی واقعا نمیشی وقتی ریلکس باشی و بیخیال بهت ...

موقع اقدام استرس ندارما ولی وقتی ک پریود میشم خیلی بهم میریزم دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم 😔

همش فکر میکنم خودم یه مشکلی دارم چکاب کامل کردم مشکلی نبود هرچی ب دکتر گفتم برام عکس رنگی بنویس ننوشت

موقع اقدام استرس ندارما ولی وقتی ک پریود میشم خیلی بهم میریزم دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم 😔 هم ...

سعی کن بری پیش روانشناس .خدا رو شکر مشکلی نداری .سعی کنین چیزای سرد نخورین غذاهای گرم بخورین .وقتی هم رابطه دارین باهم ارضا شین خیلی کمک می‌کنه.

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
سلام عزیزم تو آزمایش شوهرم تعداد و تحرک و کلا همه چی کم بود دارو استفاده کرد بهتر نشد بعد سونو انجام ...

عزیزم روغن تخم کدو اصلیش رو استفاده کنه عالیه هم موضعی هم خوراکی اگه بخواین میتونم براتون تهیه کنم یک پاکسازی هم انجام بده خوبه من مشاور طب سنتی هستم اگه خواستین برای مشاوره و پاکسازی بدنشون عکس زبان قد وزن و سنشون رو برام بفرستین تا مشاوره بشن