2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 40 پست
میخواستم بدونم لب آدم خیلی میاد جلو؟چندوقت یه بار باید پولیش بشه؟طبیعی هست یانه؟

هر ۶ ماه باید پولیش بشه.من سیگارم میکشم.تخمه هم نباید خورد.چون لب پر مبسه به مرور زمان.چیزهای سفتم نخوری بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دندونای بالام خوبن ولی پابیتی ها کج و معوجن. دودلم واسه کامپوزیت. میشه بگید بدیش چیه؟

ببین بدی نداره فقط پیش دکتر خوب با مداد خوب انجام باید بدی  فق، اینکه دندون خود آدم نمیشه دیگه، گاز زدن و خوردن خیلی مراعت داره و احتمال شکستنش هست و هر سری هم بشکنه باید دوباره کلی هزینه بدی

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
هر ۶ ماه باید پولیش بشه.من سیگارم میکشم.تخمه هم نباید خورد.چون لب پر مبسه به مرور زمان.چیزهای سفتم ن ...

هزینه پولیش چقدرهست؟ چند سال میگذره که کامپوزیت کردید؟

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من ۴ ساله

مبارک باشه،هزینه پولیش هرجلسه چقدرهست،

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ببین بدی نداره فقط پیش دکتر خوب با مداد خوب انجام باید بدی  فق، اینکه دندون خود آدم نمیشه دیگه، ...

ممنونم از راهنماییتون. اگه اطلاع داشته باشید, من میتونم فقط چهارتا دندون پایینم که روی هم هستن رو انجام بدم؟ بقیه دندونام واقعا خوبن و سالم, حیفم میاد دستکاریشون کنم

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
ممنونم از راهنماییتون. اگه اطلاع داشته باشید, من میتونم فقط چارتا دندون پایینم که روی هم هستن رو انج ...

آره می تونی فقط باید بگی هم رنگ دندونات بزنه واسط که سفیدتر نشه و تابلو بشه...من کل دندونامو زدم بالا و پایین اما بازم سفید سفید نزدم سفید طبیعی زدم

آره می تونی فقط باید بگی هم رنگ دندونات بزنه واسط که سفیدتر نشه و تابلو بشه...من کل دندونامو زدم بال ...

من خودمم دوست داشتم کامل بزنم که دندونای سفیدتری داشته باشم ولی اینطور که گفتید مردد شدم. خبلی ممنون از کمکتون

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
من خودمم دوست داشتم کامل بزنم که دندونای سفیدتری داشته باشم ولی اینطور که گفتید مردد شدم. خبلی ممنون ...

خواهش می کنم‌بازم هرجور خودت مایلی..‌اما به نظر من دندون سالم حیفه که کامپیوزیت بشه.. موفق باشی

خواهش می کنم‌بازم هرجور خودت مایلی..‌اما به نظر من دندون سالم حیفه که کامپیوزیت بشه.. موفق باشی

ممنونم

همچنین