2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

402 بازدید | 40 پست

سلام خانما کسی هست که دندوناشوکامپوزیت کرده باشه منو راهنمایی کنه؟

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دندوناتون سالم هستن فقط به خاطر زیبایی می خوای انجام بدی  و کج و راست هم نیست دندونات اصلا اصلا انجام نده

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

دندونام بد رنگ شده ویه بار هم بلیچ کردم فایده نداشته دوتا جلویی هم لب پرشده

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

میخواستم بدونم لب آدم خیلی میاد جلو؟چندوقت یه بار باید پولیش بشه؟طبیعی هست یانه؟

چرا؟ من دندونام سالمه ولی میخوام انجام بدم عوارض داره؟

عوارض نداره، کتمپوزیت تراشم زباد نداره اما خوب ببین دندون خود آدم یه چیز دیگه است، گاز زدنت سخته، احتمال شکستنش بالا است  ، هر چیزی نمی تونی گاز بزنی دیگه خیلی مراعات داره

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
اگر دندوناتون سالم هستن فقط به خاطر زیبایی می خوای انجام بدی  و کج و راست هم نیست دندونات اصلا ...

عزیزم من دندونای بالام خوبن ولی پابیتی ها کج و معوجن. دودلم واسه کامپوزیت. میشه بگید بدیش چیه؟

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀