2777
2789
عنوان

زن بابا

1082 بازدید | 44 پست

من فقط میخوام درد و دل کنم پنج سالم بود زمان بمب بارون مادرم خودش رو انداخت روم و یه بمب زیر باش ترکید وقتی رفتیم خونه مامانم حالش مثل همیشه نبود شب فهمیدیم که زهرش ترکید تا برسیم بیمارستان مادرم فوت کرد پدرم و خواهرم با دامادمون اهواز بودن فرداش مراسم رو گرفتیم بعد از چهلم پدرم بچهارو بونه کرد و کم کم حرف زن گرفتن اورد من و داداشام پیش مادربزرگ مادری زندگی میکردیم خدا بیامرز خرجی نداشت ولی بزرگ محل بود و ارج و قورب داشت و تو مدتی که بود نذاشت اه بکشم یه هفته بعد چهلم مادرم با مادر بزرگم داشتیم میرفتیم باغ که صدای کل و شادی شنیدیم داخل شوشتر همه هم دیگرو میشناختن از یکی پرسیدیم عروسی کی وقتی شنیدیم حالمون خیلی بد شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهمون گفتن عروسی پدرت بعد عروسی برادرای عروس داماد رو میبرن یه جای دور و مجبورش میکنن خونه ای که مادرم خودش ساخت بود رو به نام عروس کن عروس هم سند رو که به نام خودش دید مارو تو خونه راه نداد 

بچه ها خواهشا گزارش بزنید ممنون🙏https://www.ninisite.com/discussion/topic/5511386/آقایون-لطفا-بیاین-یه-سوال-راجب-اعتماد-دارم

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃

🤔

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

من و برادرم برای اینکه کمک خرج مادر بزرگ باشیم کار میکردیم پدرم مغازه داشت ولی از ترس زنش حتی پفکم نمیداد زمانی که من نه سالم بود مادربزرگم صبح پاشد رفت سبزی خرید نشست سبزی رو پاک کرد و همه چیرو اماده فردا صبح که پاشد سرش رو گذاشت روی مهر و تمام

بعد یه دایی داشتم که ساده بود برادرام ازش نگه داری میکردن و بخاطر همین خون مادر بزرگ برای اونا شد یکی از فامیلای مادرم اومد که من رو ببر ولی زن بابام بخاطر حرف مردم اومد و من و برد

هیچ وقت یادم نمیره روز اول رفتم در نونوایی که نون بخرم وقتی برگشتم انقد کتکم میزد که حد نداشت از اونجا من زندانی خونه شدم زن ببام از عشایر بختیاری بود به خاطر همین خواهرو برادراش واسه حموم میمدن خونه منم مجبور میکرد لباسای او نا رو بشورم یه روز خوب بود یه روز بد کمکم به بهونه هایی همه طلا هامو ازم گرفت من موهام خیلی بلند بودم نمیزاشت با شامپو سرمو بشورم و اگه میرفتم حموم لوله اب و قطع میکرد