raha8888 مدیر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 488 عنوان نوار روزانه 😲 | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 43 پست ببخشید سانسور نمیکنم . چند وقت بود ترشحاتم خیلی زیاد بود دیشب رفتم پد رورانه تافته گرفتم چقدر کوچیکهههههههههههههههههه 1399/09/15 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha8888 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 488 شاید سایزش مناسب نوجوان باشه نه خوبه خطشو کامل میکیره😐
asheghi_be_sabke_man عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 12328 من میخوام کاپ بگیرم ولی میترسم نمیدونم خوبه یا نهولی از نظر من چندشه اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
zaitoon عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2958 من میخوام کاپ بگیرم ولی میترسم منم میخواستم کاپ بگیرم خیلیم تعریف میکردن ولی تو دیجی کالا خریدارا نوشتن درد رو بیشتر میکنه موقع قاعدگینوشته بود حس کوفتگی تو واژن دارمخب راستم میگه ادم یه شیء تو واژنش باشه موقع قاعدگیدرد پریود بیشتر میشهبراهمین نخریدمتازه اولش مارک لونت ۳۹۰ بود خواستم بخرم گفت ناموجوده هفته بعد پیام دادم گفت قیمت شده ۵۲۵ 😐😐منم کلا قیدشو زدم من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
limookhanoom عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 1506 منم میخواستم کاپ بگیرم خیلیم تعریف میکردن ولی تو دیجی کالا خریدارا نوشتن درد رو بیشتر میکنه موقع قاع ... پس من هر چی خوندم نوشتن اصلا یادمون میره پریودیم و درد نداریمادم ب چی اعتماد کنه اگر حس کنم بی ادبی جوابتو نمیدم دیگه، چون شخصیتم اجازه نمیده با هر کسی بحث کنم😊
zaitoon عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2958 نمیدونم خوبه یا نه ولی از نظر من چندشه اره اینش که باید هی خونها رو خالی کنی بشوری 😷😷و دوم اینکه هی درش بیاری و باز بزاری داخل اونم موقع پریود و درد که ادم داره 😑😑بعضیا گفتن باید با ژل لوبریکنت باشهبنظر من ارزششو نداره اینهمه دردسرشخیلی تحقیق کردم اخرش منصرف شدم من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
zaitoon عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2958 پس من هر چی خوندم نوشتن اصلا یادمون میره پریودیم و درد نداریم ادم ب چی اعتماد کنه یکنفر هست خیلی طولانی نوشته تو دیجی کالا . اون خوب گفتهاخه ادم فکرشم کنه همینهیه وسیله هی در بیاری هی بزاری داخل مخصوصا سه چهار روز اول خوب معلومه واژن دردش بیشتر میشهاصلا تصورشم بدم میاد 😑 من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
raha8888 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 488 اره اینش که باید هی خونها رو خالی کنی بشوری 😷😷 و دوم اینکه هی درش بیاری و باز بزاری داخل اونم موق ... ادم حیفش میاد ۷۰۰ تومن پول بی زبونو بهش بده😂یک تیکه پلاستیکه دیگ
limookhanoom عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 1506 یکنفر هست خیلی طولانی نوشته تو دیجی کالا . اون خوب گفته اخه ادم فکرشم کنه همینه یه وسیله هی در بیا ... وای منم میترسمفک کنم برا ترسوا خوب نیسچکار کنم حساسیت دارم ب پد😭 اگر حس کنم بی ادبی جوابتو نمیدم دیگه، چون شخصیتم اجازه نمیده با هر کسی بحث کنم😊
zaitoon عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2958 ادم حیفش میاد ۷۰۰ تومن پول بی زبونو بهش بده😂یک تیکه پلاستیکه دیگ اره . گفتم ک مارک لونت ۳۹۰ بود سر یک هفته شد ۵۲۵ زورهمارک لونت بهترینه .ولی باز اگر اون نکات منفیش نبود میشد خریددردسرش و دردش زیاده من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
zaitoon عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2958 وای منم میترسم فک کنم برا ترسوا خوب نیس چکار کنم حساسیت دارم ب پد 😭 مارک پدت چیه من نانسی استفاده میکنم هر ۴ ساعتم عوض کن من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
raha8888 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 488 اره . گفتم ک مارک لونت ۳۹۰ بود سر یک هفته شد ۵۲۵ زوره مارک لونت بهترینه . ولی باز اگر اون ن ... من یک پیج تو اینستا دارم هرکی خریده بود ازش پرسیدم راضی بود جنساش اصل بود
limookhanoom عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 1506 مارک پدت چیه من نانسی استفاده میکنم هر ۴ ساعتم عوض کن من پنبه ریز میزارمخیلی زود عوض میکنم اگر حس کنم بی ادبی جوابتو نمیدم دیگه، چون شخصیتم اجازه نمیده با هر کسی بحث کنم😊
zaitoon عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2958 من یک پیج تو اینستا دارم هرکی خریده بود ازش پرسیدم راضی بود جنساش اصل بود جنسش اره ولی طریقه استفادش سخته بدلایلی که بالا نوشتم من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا