2777
2789

روند تاپیکا معلومه ک الان یه ماهه جدا شدیم ،روزا تلخ میگذرن اما سخت ....

بچها قدر همو بدونید ،روو شخصیتتون کار کنید و بعد روو طرف مقابل ،حتی با هم کتاب بخونین ...

از خدا سپاسگزاری کنید ک همو دارین 

شرای، کرونا و سخت اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی رو دریابین و به هم سخت نگیرید ....

تا به وسعت یک قرن دلتنگش نشی مثل امروز من 

تنهاش نذاری که پناهگاه های جدید کشف کنه 

چقدددددر قلبم این هفته گرفته بود 

و پر از اشک و اشک و اشک.....

هرچیم سرمو شلوغ میکنم بیشتر جلو چشمه

قبلا میدونس دوسش دارم ،الانم دارم ،چقددد تلخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که آرامش به قلبت برگرده

انشالله زود حال دلت خوب بشه 

خوب تو اینقدر دوستش داشتی چرا جدا شدی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
انشالله زود حال دلت خوب بشه  خوب تو اینقدر دوستش داشتی چرا جدا شدی

نمیدونم چی شد ،اینه ک نی نی ستیت تا جایی بتونم میگم مراعات همو کنید.اما خیلیام دزدم بعد جدایی ریلکسن.تیتر تاپیکامو ببینی متوجه میشی ،قهر کردم پارسال،اونم لج کرد و از لج با دختر بود و .....،ینی همی ی دونه باعث شدتوو دوست و اشنا جرات نکنم بگم دلتنگشم 

پست هات خوندم

دلتنگش نباش

بهش عادت کردی

مردی خوبی نبوده

هم دست بزن داشته 

هم مودب نبوده

هم کنترلگری داشته

هم خائن بوده

حق و حقوقت هم که بهت نداده

عادت کردی فقط

رها که بشی می فهمی از جهنمش بیرون اومدی

به نظرم خانوم خوبی هستی

امیدوارم یه همسر و زندگی خوب گیرت بیاد

میخونم خانمی میگ دوست داره شوهرش شبکار باشه ،میبینم من همش مشتاق برگشتش بودم ،دوسم داشت دوسش داشتم ،ولی خونوادش زیر پامو زدن ،منم بچگی کردم اونم دهن بینی کرد ،میدونم اونم دلش خوش نیس ،اما چینی شکستس دیگه.

بدیش اینه خاطرات ولت نمیکنه .

رفتم پستتو خوندم 

به نطرم ناراحت نباش 

شوهرت مثل شوهر من اختلال روانی نارسیسیم داره 

منم ازش خیانت تلفنی دیدم گفت خوب کردم 

الان هم بچه هامو آزار میده 

به خاطر بجه ها موندم 

دوست داشتی عاقبتت مثل من بشه؟؟؟؟

اگه هم شاغل بودی پولها رو ازت میگرفت  

و برای خودش سرمایه گذاری میکرد ( کاری که شوهر من داره انجام میده ....اگه بگم چیزی بع نامم کن انگار فحشش دادم)

بیخود فکر نکن درست میشه

پست هات خوندم دلتنگش نباش بهش عادت کردی مردی خوبی نبوده هم دست بزن داشته  هم مودب نبوده ه ...

میتونست خوب باشه ،داشت سعی میکرد ،حس میکنم تربیت خونوادگیش ولش نکرد 

قسمت خیانتش توو تایم قهرم ،تازه تازه داره میسوزونم.خودش اگ اون خیانت رو نمیشد و خونوادش ،الان با دمشون گردو میشکستن .

امل ادم بی عقلیم دیگ .

ی چایی دونفره رو دلتنگم.ی تلویزیون دیدنمون 

با اینک مامان بابام خیلی هوامو دارن اما.....

نمیدونم چی شد ،اینه ک نی نی ستیت تا جایی بتونم میگم مراعات همو کنید.اما خیلیام دزدم بعد جدایی ریلکسن ...

خوب تو هنوز اول راهی یه خورده دلتنگیات زیاده باید به خودت زمان بدی زمان حلال مشکل بجاش خودتو سرگرم کن 

یکی از اقوام ما سر لج و لجبازی طلاق گرفتن بعد از دو ماه نتونستن تحمل کنن ماهی یه بار بزرگان فامیل جم میشن یه جا برای رسیدگی به مشکلات همه یعد این دو نفر زدون اطلاع هم اون شب با دل پر میرن اونجا که برن پا درمیانی کنن به هم برگردنن همونجا تا همو میبینن همدیگرو بغل میکنن و گریه بعدم بزرگترا همون شب فرستادنشون خونه خودشون ارشون تعهد گرفتن باذ اخر که لج لجبازی کنن انشاالله مشکل تو هم به این راحتی حل میشه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
رفتم پستتو خوندم  به نطرم ناراحت نباش  شوهرت مثل شوهر من اختلال روانی نارسیسیم داره  ...

بمیرم واست میدونم چی میگی شوهر من میگف یه خونه خوب و ی ماشین و یه مغازه بخرم از اون ببعدش ب نام تو خخخ.خب معلومه یه خوابه باید دو خوابه شه ،دوخوابه سه خوابه شه و... ینی حقیقتا حقوق مادی در بین نیس ،با اینک واسم اهمیت نداشت اما ی حس بدیه ،

ک تو بخاطر اون شرکت کار نکردی و بخاطر اون قسط و ... رو همراهشی اما تهش اینحوری همه رو واسه زن دومش روو کنه ،توم این دور 

برو مشاوره ،کتاب بخون ،و روان بچهات رو خیلی کمک کن ،ک اونام سر همسراشون نیارن