2777
2789
عنوان

به وسعت یک قرن دلتنگتم،اما شد انچه نباید میشد....

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 24 پست
بمیرم واست میدونم چی میگی شوهر من میگف یه خونه خوب و ی ماشین و یه مغازه بخرم از اون ببعدش ب نام تو خ ...

فقط بی محلی جواب میده 

من الان یه هفته اس باهاش حرف نمیزنم 

با بچه هام خوشم 

عالیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم  خدا صبرت بده وقتی خودشون حالیشون نیست تلاش ما بیخوده. الان اغلب به خاطر بچه ها موندم ...

ببین بچه رو ک خر دو میخواستیم این اخرا میگف نه دو سه سال دیگ .چون مامانش بنظرم نخواست ک مبادا من یهو برم و بچه رو دسش بمونه .درحالی ک تازه فهمیدم اونا ک میگفتن ما طلاقی نداریم نداریم ،دختر عموش طلاق گرفته ،دختر خالشم گرفته بچه رو هم نیاورده ،البت اینا رو هم خودم فهمیدم ،ی همچین چیزای مسخره ای رو از ادم پنهون میکردن .اما درس از زندگی دیگران میگرفتن و توو زندگی من ساده پیاده میکردن .....خدایی من بچمو ول بکن هررررگز نبودم .اما ندارم ک.بچه دوس دارم شاید اگ بچه داشتم ی ذره هم ب ازدواج دیگم فک نمیکردم .

ببین بچه رو ک خر دو میخواستیم این اخرا میگف نه دو سه سال دیگ .چون مامانش بنظرم نخواست ک مبادا من یهو ...

خیلی سخته 

الان موندم ای بچه ها جی میشن 

بچهای که هیچ وقت یاد نمیگیره محبت کنه

فقط بی محلی جواب میده  من الان یه هفته اس باهاش حرف نمیزنم  با بچه هام خوشم  عالیه ...

خب طلاق نگرفتی ،باید کتاب بخونی ،مشاوره خوب ،باهاش حرف بزن ،نمیشه ک خودت با خودت خوش باشی اونم زندگی میخواد ،خدایی نکرده داستانش با زنی بیرون میاد و دیگ نمیبخشیش ،،،خواهشا توو ن ی نی سایت به حرفا سبک گوش نکن ،و عمیق ب زندگیت نگاه کن ،حیفه بخدا ،بچهات از نظر روحی اسیب نبینن .کتاب زنان زیرک رو فایل صوتی دانلود کن .کتاب نمیخری عب نداره ،صوتی دانلود کن .

کانال تلگرام سررچ کن میاد،زنان زیرک .بخواهید تا به شما داده شود .و .....،چگونه شخصیت سالمتری داشته باشیم 

شخصیتت رو خرد کرده تربیت تا عمر داره باهاشه

بخاطر خیانت در دوره قهرمون ،خیلیا میگن این از قبل کرده تو نفهمیدی ،من انقد ناراحت میشم و باور دارم ک خیانت نمیکرررد اما جلو دیگران زبونم کوتاه شد 

خوب تو هنوز اول راهی یه خورده دلتنگیات زیاده باید به خودت زمان بدی زمان حلال مشکل بجاش خودتو سرگرم ک ...

ببین بدی من این ش  که از لحظا ای اومدم بیرون گفت ،دارم برات ،با پا خودت برمیگردی ،و دنبالت نمیام ،قول خودش اون خریت کرد و نیومد اما یه بزرگشم نیومد ،اینم یه اتفاق بد ،و تحقیر واس من شد ،ببین الان جلو پدر مادرمم دلتنگی کنم درسته چیزی نمیگن ،دما ته دل میگن چه دختر خری ،...اون فامیلا شما پسره اصالت داشته ،،،،ن اینا ک پدرشوهر مادر شوهرم از اول توو گوشش انقد خوندن ک جفتش نیست و ....،،،،،من در زمان صلح از دختر هم واسشون قلبا احترام بیشتری قایل بودم و ... اما حقمو کف دستم گذاشتن .حداقل ی طلاق با کلاس مث ادمیزاد حقم بود .

بچها مرسی ک بام حرف زدین بقدر ی دنیا اروم شدم ،البت بدی ها اومد جلو چشم ،و اینکه چن نفری چند موضوع رو گوشزد کردین ،حس سیلی بزرگتر رو داشت .من حتی نفرین هم نمیکنم.هیچ زن یا مردی ازدواج نمیکنه که اخرش رو خراب کنه.شد .اما کاش شیک تر تموم میشد .البت ما در تمام مراحل طلاق باهم بودیم .اما اون کار ازموده بود ،شایدم فک میکرد انقدددد دوسش دارم ک پا امضا بگم برگردیم ....بزرگاش بزرگی نکردن .همون بهتر بچه ای نداشتم ک پرورش یافته اونا شن....

خیلیعزیزین ممنونم از صحبتاتون 😘😘😘😘

خب طلاق نگرفتی ،باید کتاب بخونی ،مشاوره خوب ،باهاش حرف بزن ،نمیشه ک خودت با خودت خوش باشی اونم زندگی ...

عزیزم 0.

من تو معدن کتابم

من از 8 سالگی به شدت اهل کتاب خوندن هستم

کتاب به خودم آرامش میده 

آدم خسیسه 

کلا سردمزاجه 

دنبال کسی هم افتاد به جهنم برام مهم نیست 

خسته شدم برای یکی سگ دو بزنم 

پس من چی ؟ 

فقط خونه تمیز براش مهمه 

دقیقا تو رو شکل کلفت میبینه 

زنهای شهرشون همشون همینن 

ماهانه 10 تا وایتکس و شیشه شور مصرف می کنند 

زنان دستمال به دست

نه یه ذره زنانگی دیدم ازشون نه لوندی

عهمشون مثل سنگن 

خب طلاق نگرفتی ،باید کتاب بخونی ،مشاوره خوب ،باهاش حرف بزن ،نمیشه ک خودت با خودت خوش باشی اونم زندگی ...

عزیزم. چقدر با کمالات هستی. الان حالت چطوره؟ الان خوبی؟ جدایی خیلی بده. من عقد بودم شوهرم پشت خانوادش درومد تو یه دعوا، و ولم کرد.حدود پنج ماه نه دیدمش نه تلفن منو جواب میداد نه پیام میداد. اصلا هیچی . انگار من وجود نداشتم هیچ وقت. رفتم درخواست طلاق دادم. ولی لحظه آخر نرفتم تحویل دادگاه بدم دادخواستمو . دوسش داشتم. و وای همه سختیا و نداریا و بی احترامیاشون موندم. الان شوهرم بهتر شده. ولی خوب بی احترامیای خانوادش سرجاشه