2777
2789
عنوان

رسم و رسوم عجیب عروسی (سرجهازی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 69 پست
من باشم میگم فلان روز موتور رو بذارید لازم دارم اگرم گفتن چرا بگو بالاخره همه سهم داریم از موتور مال ...

خیلی زیاااادی راحتن خواهر ما رو با بانک اشتباه گرفتن 

ما هردو شاغلیم فکرمیکنن گنج داریم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وا..چ رویی دارن...نه گفتنو بلد باشین..خانواده همسرمنم دقیقا همینطور بودن تا عدد و رقم بالا رفت..در ح ...

منم باید ی فکری بکنم نمیشه اینجوری 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاااادی راحتن خواهر ما رو با بانک اشتباه گرفتن  ما هردو شاغلیم فکرمیکنن گنج داریم

همونه..میگن وضعتون خوبه...کلا واسه خودت ی قسط و قرضی مثل خرید طلا یا تعویض ماشین جور کن ک پول تو بساط همسرت نمونه

از همسرت بپرس اگه واسه عروسی و مراسم های و مثلا خونه یا ماشین خریدن شما هم همه کمک کردن شما هم انجا ...

نه والا واسه هیچی کمک نکردن ما میخواستیم خونه بخریم عقد بودیم هرگز یادم نمیره همسر پول کم داشت باباش میگفت برو خوش نشینی

برادرشوهرمم میگفت خیلی اصرار داری خونه بخری زنت پول چهیزیه رو بده ب تو حالا با وسایل دست دوم شروع کنید زندگی رو

شیربها رو روز بله برون تعیین می کند و به خانواده عروس میدن قبلا کل جهان با اون میخریدن

گفتن رسم نداریم البته ک ماهم اصراری نداشتیم بهش  

کلا هرچی ب ضررشون باشه میگن رسم نداریم

نه والا واسه هیچی کمک نکردن ما میخواستیم خونه بخریم عقد بودیم هرگز یادم نمیره همسر پول کم داشت باباش ...

خوب بهتر همینا رو دقیقا تو روشون بگید چون ساده گیر آوردنتون مثلا برادر شوهرت پول موتور نداره بگو پولشو نداری اندازه اسنپ که داری یا دقیقا پیش پدر شوهرت اندازه جیبتون کادو ببر بگو وسع ما آنقدر دخترتون هم بهتره اندازه جیب باباش جهاز ببره

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
منم باید ی فکری بکنم نمیشه اینجوری 

من پدرشوهرم از ما میچاپید خرج دانشگاه دختراشو جهازشون میکرد...بعد داداشا چاپیدن...بعد مامانش مریض شد با ی قرون پول نداشته بهترین بیمارستان و دکتر بردن و عمل کردن و همه از جیب شوهرم بود تا اینکه ماشینمونو بابت اقساط بانکشون توقیف کردن...تا رسیدن ب خونه همسرم زد ب نامم....باز دیدم راه پدرو برادر بزرگه پیش گرفت ک رفتم دادخواست دادم گفتم هیچی نمیخوام ازت.فقط برو باقی عمرت ساپورتشون کن...تازه ب خودش اومد یکم فهمید زندگیش مهمتره....ولی هنوزم دلشون میخواد بتیغنش ولی دریغ از کوچکترین کمکی از اول به همسرم و یا خرید ی دونه کادی ارزون قیمت واسه پسرم...جالبه جاریامم توقع دارن چک پاس نشه شوهرمن بره حسابو پر کنه

والا من مادرم تبریزیه میگه این رسم ها منسوخ شده بخدا😁

نه باز خیلیا دارند

عروس همسایه هر تکیه وسایل شو یکی از اقوام اورده بود و هر روز یکیش می سوخت تو خونه دعوا بود داماد می گفت خانواده ات نداشتن نمی دادند خونه ی من اشغال دونی که نیست

نه والا واسه هیچی کمک نکردن ما میخواستیم خونه بخریم عقد بودیم هرگز یادم نمیره همسر پول کم داشت باباش ...

دیگه داری حرصم میدی✋😲

ندید بابا اگرم چیزی گفتن رک و پوست کنده بگو ما نداریم هر سری انقد خرج دیگران کنیم در ضمن اونا هم موقع خرید خونه و... هیچ وقت تا حالا به ما کمکی نکردن

تموم

هدیه ای که فامیل روز جهاز بینون میارن برای عروس 🌪🍂

هدیه با رضایت دیگه نه زوری و با قیمت عجیب

نه باز خیلیا دارند عروس همسایه هر تکیه وسایل شو یکی از اقوام اورده بود و هر روز یکیش می سوخت تو خون ...

یا خدا

دیگه داری حرصم میدی✋😲 ندید بابا اگرم چیزی گفتن رک و پوست کنده بگو ما نداریم هر سری انقد خرج دیگران ...

میخوام فردا ک رفتیم خونه مادرشوهر همین و بگم بهشون واقعا خودمون از خیلی چیزها کم کردیم و دخل و خرج و برسونیم