بنظرم کار امروز رو بفردا ننداز..چون هر چی روزیت باشه همونه واقعا....الهی ۲۰ میلیونت رشد کنه بشه ۲۰میلیارد،عزیزم..
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فدای دل مهربونت عزیزم مرسی شما که انقد دلت مهربون خدا واست بهترین هارو پیش میاره
خواهش میکنم عزیزم..واقعا از ته دل برات خواستم..الهی همیشه شاد و تندرست و حاجتروا باشی...❤
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
آمین.البته من که بنده رو سیام...ولی با دل شکسته دعات کردم..الانم گریه ام گرفت.دلم میخواد همه حاجتروا بشن...
عزیزم چرا اخه اینجور نگو همه بنده.ها واسه خدا عزیزن
در صورتی که سو استفاده از علاقه خدا نکنیم ما بنده ها..😐منظورم خودم بود..