2777
2789
عنوان

آدرس شوهر زنه رو چطور پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10608 بازدید | 498 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته اومدی؟؟؟بچه ات پیش خانواده اونه

یکهفته  ست    خیانتش رو شد  و  هرروز دکتر بودم  پریروز اومدم خونه بابام      و دیروزم  رفتم  وسایلامو اوردم          ن  پیش خودشه    خانواده ش از خدا بیخبرایی  ان  ک نگوووو   اصلا براشون  فرق  نداره  ک جدا شیم  و..‌

شغلش چیه کاش کارمند بود اینطوری برا مهریه خیلی سخت میشه

تو کارواش  کار میکنه    انقد من ساده  بودم   مراعات  حالشو کردم  گفتم  نداره  گناهه   کم توقع  بودم   تااین  بلا سرم  اورد  هم  با جاریمه  هم  دختر خاله عوضیم     برادرشوهرم   دوتا  زن  داره   زن  دومش   همسن  شوهرمه  باهمدیگه  رابطه  دارن  خیلی وقت  پیش     دیگه  دستش  رو شد  با دختر خاله  عوضیمم  پیامشو  دیدم    کلا  مریض  جنسیه    و  دوروبر منم   پره  ادمای کثیف 

وااای با فامیل هم جاریت الان طلاق گرفته؟؟؟

ن  دوتا  هرزه  سر خونه   زندگیشن   من بدبخت شدم  رف.... جاریم  شوهرش  زندانه      از وقتی برادر شوهر رف زندان   با شوهرم   رابطه  داشته        خانواده  همسر عوضی منم    اونو  ن تحویل میگیرن  ن باهاش  حرف میزنن  ادم  حسابش نمیکنن  و چیزی  بهش  نمیگن و نگفتن      دختر خاله  عوضیمم   سر خونه زندگیشه   شوهرش  هم  بی غیرت  ازش دفاعم  کرد

[QUOTE=167437592]ن  دوتا  هرزه  سر خونه   زندگیشن   من بدبخت شدم  رف.. ...

نمیدونم  با کدومشونه  ولی  دستش  با دختر خالم  رو شد   ن  شوهرش هرروز  زنگ  میزنه   ک  اره  اینو عصبی کردین و فلان     ازون بی غیرتاست  

عزیزم یه زن بیوه گره انداخته تو کار دختر شما سفری براش پیش میاد با منشأ خیر  گوهر وجودش پاک پ ...

سلام میشه برا منم یه فال بگیری لطفا 

برای زندگیم و شوهرم و میخام ببینم خونمونو عوض میکنیم یا نه