2777
2789

از این قانون استفاده کردین چه نتایجی دیدین چی جذب کردیم 

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
اخی یاد ۹.۹.۹۹افتادم 

خخخخخ چرا؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
اره

چه نتیجه ای گرفتی چجوری استفاده کردی؟

آره قبول ش دارم کافیه ی بار به چیزی ک میخوای فکر کنی ی مدت و بهش برسی تا بهش اعتقاد پیدا کنی

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍