2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277513 بازدید | 472 پست
این مطلب فکر کنم راهنمای خوبی باشه برای شروع رژیم کتوژنیک من که خوشم اومد https://salamatiman.ir ...

اینم الان دیدم نمونه رژیم کتوژنیک 28 روزه رایگان داره اینم خوبه برای آشنایی با رژیم کتوژنیک و برنامه غذاییش

https://salamatiman.ir/mag/a-keto-diet-meal-plan-code-1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی فست هم انجام بده که سرعتش بالا بره  به وزن ایده آلت رسیدی بهم بگو تا یاد بدم بهت چطور از ...

عزیزدلم من تازه تاپیک شمارو دیدم من کتو گرفتم حدود ۱۰ کیلو هم کم کردم خیلی ممنون میشم یه راهنمایی کنید چطور از کتو خارج شدین که وزن برنگرده 

عزیزدلم من تازه تاپیک شمارو دیدم من کتو گرفتم حدود ۱۰ کیلو هم کم کردم خیلی ممنون میشم یه راهنمایی کن ...

عزیزم بت تبریک میگم تو چه مدت ۱۰ کیلو کم کردی؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
عزیزم چجوری اومدی بیرون؟؟؟یعنی یهو نشستی برنج ‌ونون خوردی؟؟؟لطفا راهنماییم کن...میترسم وقتی نخواستم ...

نه یهو شروع نکردم به برنج خوردن خیلی کم شروع کردم مثلا روزی که نون داشتم تو برنامم برنج نمیخوردم و برعکس ازون تاریخ داره حدودا یکسال میگذره و دوباره چاق شدم اما عوارضی که کتو برام داشت مثل ریزش مو و ضعیف شدن عضله هام قابل جبران نیست وزنمم دوباره بیشتر برگشت و الان رژیم های عادیم روم موثر نیس بدنم واکنش نشون نمیده به این رژیما بنظرم مسخره ترین رژیم کتو ژنیکه الان مدام تو فستم و کالری شماری میکنم اما وزنم مرتب روبه بالاس یجایی خوندم برگ‌سنا واسه لاغری خوبه گفتم امتحانش کنم شاید شوک وارد شد ب بدنم

نه یهو شروع نکردم به برنج خوردن خیلی کم شروع کردم مثلا روزی که نون داشتم تو برنامم برنج نمیخوردم و ب ...

عزیزم اصلا سنا استفاده نکن چون پرزهای روده از بین می‌ره هر کی گفته واقعا نادانی کرده ....یکی دو بار شاید اشکال نداشته باشه حتما از دکترها بپرس 

عزیزم من ازتون سوال دارم شما ریزش مو ندارید ؟؟! یبوست ؟ جوش صورت ؟ چون این ها عوارض کتوژنیک .....کبد چرب نشد ؟ آزمایش دادید ؟؟؟؟ آیا کلسترول شما بالا نرفته ؟ من دارم تحقیق میکنم اگر خوبه منم بگیرم دو ماه چون بیشترش شنیدم خیلی عارضه داره 

عزیزم من ازتون سوال دارم شما ریزش مو ندارید ؟؟! یبوست ؟ جوش صورت ؟ چون این ها عوارض کتوژنیک .....کبد ...

نمیدونم گرفتین یا نه اما من باهاش عالیم پوستت برق میفته

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
سلام  استارتر امیدوارم هر جا که هستی خوب و خوش و سلامت باشی  خوردن چایی تو این رژیم مجاز ...

قرص های ویتامین اشکال نداره. ولی اصلا نمیتونی قند و توت خشک و .....بخوری. چای و قهوه بدون افزودن شکر و شیر مجازه

نمیدونم گرفتین یا نه اما من باهاش عالیم پوستت برق میفته

کلا کربوهیدرات انقددر کم کنیم برای بدن مضر نیست ؟ از قدیم گفتن برنج واسه مو خوبه البته من اعتقاد ندارم چون موهام نصف شد و هر روز برنج میخورم ...ولی کلا ریزش مو نداری تو کتو ؟همیشه تو کتو هستی یعنی سبک زندگیت یا موقتی ؟