2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277517 بازدید | 472 پست
من فکر میکنم چند روز اول که کالریم بالای هزار بود خیلی خوب جواب داد سه روز کالریم بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ شد ...

سلام عزیزم....من از ۷۱ در عرض چهار روز شدم ۶۸

ولی ی روز یکم خوراکی خوردم 

دیگ بعدش شدم تک وعده ای ولی وزنم رو ۶۹ مونده نمیاد پایین

دیگ نمیدونم باید چیکار کنم

شما الان چند کیلوید؟؟؟

درخواست میدم ممکنه قبول کنید ک باهم پیش بریم؟

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان ببخشید من دستم بند شد رفتم من فقط نکات و بگم حتما رعایت کنید  ۹۰ درصد از کف هرم بخورید ...

چرا نباید ورزش کتیم؟چقدر شما مهربونی جواب همه رو دادید،خیلی جامع و کامل توضیح دادید

الان توضیح میدم دوستان مطمئنم اگر رعایت کنید تو کمتر از ده روز کاهش وزن صعودیتون و میبینید امیدوارم ...

من امروز روز ۴ امم بود حالت تهوع شدید دارم از گوست و مرغ بدم اومده وقتی میبینم حالت تهوعم شدید تر میشه میخوام بالا بیارم

دو روزه جز وعده صبحانه هیچی نخوردم

چیکار کنم؟؟

چند کیلو کاهش داشتن؟

سلام 

استارتر امیدوارم هر جا که هستی خوب و خوش و سلامت باشی 

خوردن چایی تو این رژیم مجازه؟؟؟

من بدون چایی دوام نمیارم اگه به جای قند با توت درختی از اونا که خشک میکنن بخورم از فاز کتو خارج میشم ؟؟

بعدم من قرص فیتو تقویت مو و کلسیم و اینا می خورم ؟؟

مجازه ؟؟

خواهشا جواب بده خیلی برام ضروریه وزنم رفته رو ۸۵ 

سلام  استارتر امیدوارم هر جا که هستی خوب و خوش و سلامت باشی  خوردن چایی تو این رژیم مجاز ...

سلام عزیزم در مپرد چایی میتونی بخوری هم چای معمولی هم چای سبز و توت هم نخور  من با کره میخورم  بعضی وقتها هم با کره بادوم زمینی ولی زیاد نه بیشتر با کره حیوانی خوبه

ممنونم گلم  راستی چایی با کره ؟؟ مگه میشه خدایا چه رژیم سختی هست  دو روز فقط دوام آوردم ...

میتونی کره رو آب کنی بهش پودر نارگیل و پودر کاکائو بزنی بذاری یخچال تا سفت بشه بعد با دست گلوله های کوچیک مث ترافل درست کنی یا بریزی تو قالب شکلات

دوستان سلام منم یک هفته هست رژیم کتو گرفتم از ۵۸ شدم ۵۴ البته من شدیدا استپ وزن داشتم متاسفانه از س ...

عزیزم میشه لطفا به من بگی چطوری. یعنی دقیقا چی خوردی چقدر چربی خوردی من خیلی از چربی میترسم... واقعا مشکل اعتماد به نفس پیدا کردم سر وزنم ۸۵ بودم الان شدم ۷۹ بعد رژیم تک خوری ... الان هر کاری میکنم وزنم تکون نمیخوره میشه بگی چیکار کنم... واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم